Spotify: Nieuw Uit Gelderland

The Hubschrauber

In de Spotify-lijst Nieuw Uit Gelderland vind je wekelijks de nieuwste releases van Gelderse bodem. De lijst wordt bijgehouden door Poppunt Gelderland in samenwerking met mediapartner 3voor12 Gelderland, zij lichten daarnaast iedere maand enkele opvallende tracks uit op hun platforms. Artiesten kunnen ook zelf hun nieuwe muziek aanmelden voor de playlist.

Zo werkt het

Per artiest wordt er maximaal 1 nieuwe track opgenomen in de playlist, bijvoorbeeld de single. Na vier weken wordt het nummer verplaatst naar de archiefplaylist Gelderse Muziek om plaats te maken voor nieuwe releases. Alle genres zijn welkom, jouw eigen tracks kun je hier aanmelden.

Volg de lijst

Zorg dus dat je de lijst volgt in Spotify om automatisch iedere week als eerst op de hoogte te zijn van de nieuwste Gelderse muziek. De playlist is hier te vinden (of via deze link):

Mediapartners

Door je track aan te melden voor onze Spotify lijst wordt je muziek niet alleen onder de aandacht gebracht van muziekliefhebbers en professionals (bv. programmeurs van podia en festivals), maar ook verschillende Gelderse mediakanalen besteden met regelmaat aandacht aan releases uit de playlist, bijvoorbeeld:

RTV Arnhem, elke dag worden twee nummers uit de lijst gedraaid in het programma ‘A12 Onderweg’ (op werkdagen tussen 8.00 en 10.00u op RTV Arnhem en FavorietFM).
3voor12 Gelderland, blikt iedere maand terug op de meest bijzondere, aparte, mooie en/of virale tracks van de voorbije maand. Daarnaast kiezen zij iedere twee weken 3 tracks uit de lijst voor de landelijke playlist ‘3voor12 Lokaal Draait
Donder en Bliksem, hét alternatieve en regionale muziekprogramma op Veluwezoom FM, Radio Voorst en Berkelstroom FM (B-FM), met veel aandacht voor artiesten uit Gelderland.

← Naar home

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland