Kies een regio

Spotify: Nieuw Uit Gelderland

In de Spotify-lijst Nieuw Uit Gelderland vind je wekelijks de nieuwste releases van Gelderse bodem. De lijst wordt bijgehouden door Poppunt Gelderland in samenwerking met mediapartner 3voor12 Gelderland en actief verspreid onder muziekprofessionals en publiek. Artiesten kunnen zelf nieuwe muziek aanmelden voor de playlist.

Tips:ย 

๐Ÿ”น Je kunt jouw track al aanmelden voor hij online staat. Graag zelfs! Je kunt in dat geval alvast de link naar jouw artiestenprofiel op Spotify meesturen, of aangeven dat je die nog niet hebt.

๐Ÿ”น Meld jouw track aan via onderstaand formulier en stuur een link naar je Sonar profiel mee, op die manier maak je meer kans om de Spotify-cover van die week te worden. Ook kunnen we je zo sneller in contact brengen met programmeurs en media die je track spotten in de lijst.

๐Ÿ”น Om de playlist actueel en overzichtelijk te houden hebben we een aantal voorwaarden opgesteld. Deze vind je hier. Zorg dat je ze checkt voordat je jouw track instuurt!

Volg de lijst

Zorg dus dat je de lijst volgt in Spotify om automatisch iedere week als eerst op de hoogte te zijn van de nieuwste Gelderse muziek. De playlist is hier te vinden (of viaย deze link):

Mediapartners

Door je track aan te melden voor onze Spotify-lijst wordt je muziek niet alleen onder de aandacht gebracht van muziekliefhebbers en professionals (zoals programmeurs van podia en festivals), maar ook van verschillende Gelderse media. Enkele samenwerkingspartners:

๐Ÿ”น Omroep GLD
De muziekstellers kiezen regelmatig een van de tracks uit de lijst als Podiumplaat, deze uitgelichte track van een Gelderse artiest krijgt een week lang iedere dag airplay op de radio.
๐Ÿ”น RTV Connect
Elke dag worden twee nummers uit de lijst gedraaid in het programma ‘A12 Onderweg’ (op werkdagen tussen 8.00 en 10.00u op RTV Connect en FavorietFM).
๐Ÿ”น 3voor12 Gelderland,
Iedere maand blikt de redactie terug op de meest bijzondere tracks en iedere twee weken kiezen zij 3 tracks uit de lijst voor de landelijke playlist 3voor12 Lokaal Draait.
๐Ÿ”น Donder en Bliksem
Iedere uitzending van dit alternatieve muziekprogramma op Veluwezoom FM, Radio Voorst en Berkelstroom FM worden er meerdere tracks uit de lijst gedraaid.
๐Ÿ”น RTV Apeldoorn
Iedere donderdagmiddag besteedt dit radiostation aandacht aan de Apeldoornse releases uit de lijst.

Ben jij een muziekprofessional en wil jij ook als eerste nieuw talent op de radar krijgen? Stuur ons een e-mail en wij houden je voortaan wekelijks op de hoogte.

← Naar home

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland