Kies een regio

24 mei 2023

Talent Farm

Sinds 2022 zijn de talentmakelaars Urban bezig om in de achterhoek nieuw talent te ontdekken en mogelijkheden te bieden deze verder te ontwikkelen.

Hiervoor hebben ze een aantal programma’s opgezet waarmee ze in 2023 verder de Achterhoek in gaan.

Talent Farm Social Media Community

Hier vindt je informatie over de programma’s en activiteiten van Talent Farm en wordt online een community gecreëerd voor mensen die met hiphop of EDM muziek bezig zijn.

Talent Farm is te vinden via http://www.instagram.com/talent_farm

Talent Farm Nights

Dit zijn showcases en workshops op locatie. Door deel te nemen aan workshops Rap, DJ’en of produceren kunnen jongeren kennismaken met hiphop en EDM. Tevens geven de talentmakelaars een showcase of is die mogelijkheid er voor andere artiesten.

In het najaar van 2023 vindt er een tour plaats door de hele Achterhoek. Mocht je als jongerenorganisatie hier gratis gebruik van willen maken: neem dan contact op met talentfarmachterhoek@gmail.com

Talent Farm Youth Sessies

Jongeren uit de Achterhoek in de leeftijd van 12-15 jaar kunnen tijdens deze sessies binnen komen om samen met elkaar hiphop of EDM muziek te maken. Dit onder begeleiding van 1 van de talentmakelaars, daarnaast vinden er regelmatig gast workshops plaats door “bekende” Achterhoekse artiesten uit de hiphop en EDM scene.

Iedere vrijdagmiddag van 15:00 – 16:30 uur in Boogiewoogie, Winterswijk. Start in september 2023.

Talent Farm Sessies

Jongeren uit de Achterhoek in de leeftijd van 16-27 jaar kunnen tijdens deze sessies binnen komen om samen met elkaar hip hop of EDM muziek te maken. Dit onder begeleiding van 1 van de talentmakelaars, daarnaast vinden er regelmatig gast workshops plaats door “bekende” Achterhoekse artiesten uit de hip hop en EDM scene.

Iedere dinsdagavond 19:00 – 21:00 uur in Boogiewoogie, Winterswijk. Start in september 2023.

Talent Farm School

Om als talentmakelaars nieuwe talenten te vinden en te ontdekken hebben we een scholen tour ontwikkeld. Tijdens deze tour zullen we als talentmakelaars een showcase geven. Op deze manier laten we jongeren zien wat ze kunnen doen met Talent Farm. Daarnaast hebben we een tweetal methoden ontwikkeld om de behoefte van de jongeren te peilen. Dit kan individueel per klas of als groep voor een hele school. Aan de hand van de behoeften kunnen vervolgens activiteiten georganiseerd worden. In het najaar van 2023 zullen we samen met Kunstbende diverse scholen in de Achterhoek bezoeken. Heb je als VO school interesse? Stuur dan een mail naar talentfarmachterhoek@gmail.com

← Naar home

Heb je vragen?

Kom je er nog niet helemaal uit en heb je vragen? Neem dan contact op!

Portet van Jesse Klein Entink

Jesse Klein Entink

Info@eastgardenstudios.com 06-36468728

Talentmakelaar Urban Achterhoek

Portet van Melvin Dijkema

Melvin Dijkema

info@beatstheschool.nl

Talentmakelaar Urban Achterhoek

Meer projecten

Wij hebben één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Deze nieuwe popkoepel is een initiatief van Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn), de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in onze provincie.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland