13 februari 2020

Gelders Goed

Een avond naar bands kijken in Gelderland is op heel veel plaatsen mogelijk, maar de DRU Cultuurfabriek en 3voor12 Gelderland wilden net een stapje verder gaan. Vanaf september 2019 presenteren zij daarom onder de naam Gelders Goed ieder kwartaal drie opkomende talenten uit deze provincie live op het podium in Ulft. De audio van de avond wordt live uitgezonden op RTV Arnhem en geluidsopnames van die avond worden professioneel gemixt en gemasterd voor een live-plaat waarop uiteindelijk van iedere artiest één track zal worden uitgebracht.

 

Poppunt Gelderland ondersteunt het initiatief door actief mee te denken over de programmering en te helpen met de promotie van de events. Verder is er brede steun en medewerking van het Prins Bernhard Cultuurfonds, Kroese Records, Provincie Gelderland, Arifocus fotografie, Silvox Studio en het Achterhoek Nieuws.

 

De line-ups van de eerste vier edities:
27 september Jellephant, Liquid Love Machine & The Naked Sweat Drips
29 november Mr. Weazley, The Koalaz & 3000 PIECES
9 oktober Moonyard, Black Bottle Riot & Myra Pillar
11 december Waltzburg, Marise & Dino Kids
← Naar home

Heb je vragen?

Kom je er nog niet helemaal uit en heb je vragen? Neem dan contact op!

Portet van Erik Ramaker

Erik Ramaker

erik.ramaker@dru-industriepark.nl

DRU Poppodium, Dag van de Achterhoekse Popmuziek, Gelders Goed

Meer projecten

Wij hebben één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Deze nieuwe popkoepel is een initiatief van Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn), de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in onze provincie.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland