Kies een regio

2 april 2020

Gelderland Renaissance

Cultuur Oost en Poppunt Gelderland hebben een gedeelde missie in het ondersteunen en verduurzamen van de urban arts en culture in Gelderland, een belangrijk onderdeel van de popcultuur anno nu. Om dit handen en voeten te geven is in 2019 de Gelderland Renaissance opgericht: verschillende besloten groepen waarin artiesten, kunstenaars en organisatoren zich verzamelen.

Het is een netwerk én werkgroep voor urban- en hiphopminded makers uit Gelderland waaruit projecten, samenwerkingen of advies voortkomen. Zo heeft de Renaissance-groep in Nijmegen bijvoorbeeld collectief mee kunnen denken over het cultuurbeleid van de Gemeente Nijmegen.

De werkgroepen dienen tevens als klankbord voor input voor beleidsnotities en onderzoek van Cultuur Oost over Urban Arts in Gelderland en als plek voor Poppunt Gelderland om talent te ontdekken.

← Naar home

Heb je vragen?

Kom je er nog niet helemaal uit en heb je vragen? Neem dan contact op!

Portet van Riques Ter Heerd

Riques Ter Heerd

riques@poppuntgelderland.nl 06 24814418

Werkt vanuit Doornroosje

Meer projecten

Wij hebben één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Deze nieuwe popkoepel is een initiatief van Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn), de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in onze provincie.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland