Kies een regio

23 juli 2020

De Nieuwe Notie

Selectie De Nieuwe Notie 2022

Oost-Nederland barst van hiphoptalent. De Nieuwe Notie heeft als missie om dit talent een boost te geven op weg naar het landelijke muziekcircuit. De doelgroep waar we ons op richten bestaat uit iedereen die hiphop maakt; zij het rappers, vocalisten of producers en beatmakers. Een pre is dat zij nog niet getekend zijn bij een label. De titel van dit project, die afgeleid is van het gelijknamige nummer van Sticks en Typhoon, staat voor de ambitie die we hebben om deze talenten hun stempel te laten drukken op de Nederlandse hiphopscene. 

In Overijssel en Gelderland zijn vijf organisaties de samenwerking aangegaan om dit jaarlijkse project op te zetten. Cultuur Oost, De Nieuwe Oost | pop, Beatbox/Hedon Zwolle en de Poppunten in beide provincies zetten samen hun netwerk in om talent te werven. Talenten krijgen op hun beurt de kans om van de netwerken en middelen van voornoemde organisaties gebruik te maken.

Vijf talenten krijgen een jaar lang de kans om samenwerkingen aan te gaan met elkaar en andere makers en organisaties. Aan het eind van het traject zal een volwaardig studioalbum uitgebracht worden van de hand van de deelnemers. Hiernaast wordt gewerkt aan live performance en zal De Nieuwe Notie verzegeld worden met een kleine tour.

Meer weten over De Nieuwe Notie? Check de website en Instagram van DNN!

← Naar home

Heb je vragen?

Kom je er nog niet helemaal uit en heb je vragen? Neem dan contact op!

Portet van Sarina van Dijk

Sarina van Dijk

sarina@poppuntgelderland.nl 06 16163686

Werkt vanuit Doornroosje

Meer projecten

Wij hebben één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Deze nieuwe popkoepel is een initiatief van Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn), de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in onze provincie.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland