Kies een regio

10 maart 2023

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit onder één paraplu. Wat begon als een spetterende avond op één locatie is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over meer dan dertig locaties met honderden deelnemers uit de streek. 

Als organisatie willen wij zoveel mogelijk aandacht schenken aan al het talent in de streek. Op deze dag krijgen Achterhoekse muzikanten of kunstenaars die Achterhoekse Popmuziek thema’s verwerken in hun kunst, de gelegenheid om zich live ten gehore te brengen aan een groot publiek of te exposeren op bijzondere locaties die zichzelf als podium presenteren.

Via posters, flyers, social-media en de pers zal er regionaal en landelijk aandacht worden getrokken. Op deze wijze creëert de Dag van de Achterhoekse Popmuziek een groot draagvlak dat elk jaar opnieuw groeit, net zoals de stijgende aanmeldingen van artiesten, locaties én bezoekersaantallen laten zien.

Info en inschrijven: www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

← Naar home

Heb je vragen?

Kom je er nog niet helemaal uit en heb je vragen? Neem dan contact op!

Portet van Erik Ramaker

Erik Ramaker

erik.ramaker@dru-industriepark.nl

Talentmakelaar Pop Achterhoek

Portet van Melvin Dijkema

Melvin Dijkema

info@beatstheschool.nl

Talentmakelaar Urban Achterhoek

Portet van Jesse Klein Entink

Jesse Klein Entink

Info@eastgardenstudios.com 06-36468728

Talentmakelaar Urban Achterhoek

Meer projecten

Wij hebben één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Deze nieuwe popkoepel is een initiatief van Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn), de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in onze provincie.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland