Kies een regio

aanbod

Zanger/Gitarist zoekt muzikanten

Hoi!

Ik ben Ivo, 29 jaar en woon sinds een paar jaar in Arnhem. Ik ben een goede en ervaren zanger en een prima (semi)akoestische gitarist, zolang je me niet vraagt om een solo te spelen.
Al mijn muziekvrienden wonen op vrij grote afstand (ik kom uit Twente) en het lijkt me fijn om op regelmatige basis muziek te maken met ander goede en gezellige muzikanten.

Een paar muzikale voorbeelden van mijzelf om een idee te krijgen wat ik leuk vind: Fish, Genesis, Golden Earring, Pink Floyd, Peter Gabriel, the Who, CSNY, Lowell George, maar ook Spinvis, Eefje de Visser en Maarten van Rozendaal vind ik briljant. Ik sta open voor verschillende muziekstijlen overigens. De hierboven genoemde namen zijn slechts om een indruk te krijgen. Ik doe zelf nog wel eens een poging om wat te schrijven maar in mijn eentje komt er weinig ‘af’.

Dus… ben je een andere muzikale eenling die graag muziek wil maken, of heb je een gezelschap of band waar ik bij aan kan haken. Stuur me even een appje via 0650814302, dan kijken we of we er iets van kunnen maken!

– Ivo Meijer

← Naar overzicht

Meer vraag & aanbod

Ook een oproep plaatsen?

Plaats bericht

Laat hier je oproep achter

Vul hier in:
- Waar je naar op zoek bent
- In welke regio
- Hoe je te bereiken bent

Let op: We plaatsen alleen berichten van muzikanten en artiesten die eigen werk maken.

Selecteer hier of het een vraag of een aanbod is.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland