vraag

Titelsong speelfilm gezocht

Hi!

Op dit moment zijn we bezig met de productie van een nieuwe Nederlandse speelfilm die op dit moment in de wildernis van Noorwegen wordt opgenomen en nog titeltrack-loos is. Want, je kan jezelf niet een serieuze film noemen als je geen titeltrack hebt toch? Of was dat meer een jaren 90/2000's dingetje?

De film gaat over een jonge vrouw van 30 die met het klassieke 30'ers dilemma zit en besluit om op avontuur te gaan en een solo-hike van 500km te doen op de Noordkaap. Onze crew is op dit moment ook op de Noordkaap om die hele afstand te hiken en tegelijkertijd een speelfilm op te nemen.

Met de film willen we mensen inspireren om zelf ook op avontuur te gaan en de natuur in te trekken.

Het gevoel dat we willen overbrengen is vergelijkbaar met films als: "The Secret Life of Walter Mitty", "Wild", "Nomadland" en "Into the Wild." De regisseur is ook erg fan van de muziek die bij deze films zit. Denk aan nummers als "Society" van Eddie Vedder, "Alaska" van Maggie Rogers, "Dirty Paws" of het repertoire van José Gonzalez.

Waar we naar op zoek zijn is een nummer wat dit gevoel overbrengt naar de luisteraar.

Als je hiervoor studiotijd wilt boeken en helemaal los wil gaan met een 30-koppig orkest, be my guest maar dat kunnen we niet vergoeden.
We zijn eerder op zoek naar een nummer wat je al hebt en dat we samen op een passende vergoeding komen. De film is een lowbudget project maar dat betekent niet dat we Prins Bernhard achtige streken uithalen.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Voel je vrij om contact met me op te nemen via : arnold@tsdy.nl of +31618504335

– Tuesday Studio

← Naar overzicht

Meer vraag & aanbod

Ook een oproep plaatsen?

Plaats bericht

Laat hier je oproep achter

Vul hier in:
- Waar je naar op zoek bent
- In welke regio
- Hoe je te bereiken bent

Selecteer hier of het een vraag of een aanbod is.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland