vraag

Nijmeegse funkrockband zoekt drummer en vocalist

Vooralsnog naamloze funkrock band uit Nijmegen is op zoek naar een drummer en een vocalist. Op het moment bestaan we uit een gitarist en bassist (25 en 27 jaar oud). We spelen al een paar jaar samen en hebben in die tijd een sterke muzikale connectie opgebouwd. We zijn nu op zoek naar een drummer die een project voor langere tijd aan wil gaan en deel uit wil maken van een hechte, op elkaar ingespeelde groep. Iemand die samen met ons wil jammen, plezier hebben en onze muzikaliteit verder ontwikkelen. We hebben een breed scala aan ideeën klaarliggen die we uit willen werken in albumvorm en om naar optredens toe te bouwen. Onze grootste muzikale inspiraties zijn de Chili Peppers en Funkadelic. Andere bands die ons beïnvloed hebben zijn Jimi Hendrix, James Brown, Average White Band, The Brothers Johnson, The Meters, Led Zeppelin, Sly & the Family Stone, Cymande, Maceo Parker, Spafford, Gang of Four, The Mars Volta en Blind Melon.

We zijn op zoek naar iemand die een sterke affiniteit heeft met funk en (psychedelische) rock, en een goed beeld hebt van hoe jij als muzikant wil functioneren in een band binnen dit genre. Bij het schrijven van muziek leggen we veel nadruk op spontaniteit, veel van onze muziek ontstaat en wordt verder ontwikkeld tijdens jams. Het is dus belangrijk dat je snel kan schakelen, goed aanvoelt wat de muziek nodig heeft en vooral dat je zeer comfortabel bent met improvisatie. Er is veel ruimte voor jou om jouw rol in te vullen op een manier die bij jou past. Je bent welkom om bij jams spontaan mee te doen, maar als je liever luistert en thuis schrijft is dat ook goed. De ideeën voor nummers die we nu klaar hebben liggen bieden veel ruimte voor jou om je creativiteit in kwijt te kunnen; er is veel flexibiliteit om dingen aan te passen afhankelijk van jouw input.

Wanneer de oefenruimtes weer openen, willen we weer twee keer per week repeteren in Nijmegen. Spreekt dit je aan of wil je meer informatie, stuur dan een berichtje naar 06-21166262/06-39233898 of een email naar d.leeftink@outlook.com

– David Leeftink

← Naar overzicht

Meer vraag & aanbod

Ook een oproep plaatsen?

Plaats bericht

Laat hier je oproep achter

Vul hier in:
- Waar je naar op zoek bent
- In welke regio
- Hoe je te bereiken bent

Selecteer hier of het een vraag of een aanbod is.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland