aanbod

Fotograaf voor bands/dj’s/artiesten

Als muzikant staat het creëren van muziek op nummer 1. Op een gegeven moment komt er een punt waarop je gaat optreden, opnemen en de regio/het land/de wereld/het universum gaat veroveren. Goed promotiemateriaal is dan een must en goede foto's zijn daarin een essentieel onderdeel. Mensen vormen vaak al een mening over een muzikant op basis van een foto zonder eerst de muziek te beluisteren. Je hebt vast zelf ook weleens in een platenzaak gestaan en een album eruit gepakt op basis van de cover.

Als fotograaf en muzikant (Julian Hertz) weet ik mij goed te verplaatsen in de wereld van muziek. Samen bespreken we je visie en stijl en komen we tot een uniek concept voor de fotoshoot. Het resultaat zijn foto's die reflecteren wie je bent, zowel in de muziek als on-stage. De shoot kan buiten maar ook binnen in mijn fotostudio in Popcentrum Jacobiberg.

Corona maatregelen: als je geen griepverschijnselen hebt kun je met max. 2 personen terecht voor een fotoshoot in de studio. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de 1,5m afstand regel. Voor een shoot buiten is het handig om even samen te bekijken wat er mogelijk is binnen de huidige regels.

Dus zoek je een unieke foto voor bij je te gekke muziek? Neem contact op, dan gaan we snel samen aan de slag.

Sjoerd van den Berg
06-22821540
info@sjoerdvdberg.com
www.sjoerdvdberg.com

– Sjoerd van den Berg

← Naar overzicht

Meer vraag & aanbod

Ook een oproep plaatsen?

Plaats bericht

Laat hier je oproep achter

Vul hier in:
- Waar je naar op zoek bent
- In welke regio
- Hoe je te bereiken bent

Selecteer hier of het een vraag of een aanbod is.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland