Kies een regio

vraag

Drummer zoekt een hoek om uit weggedrukt te worden

Beste lezer,

Ik zoek iemand in de regio Arnhem-Nijmegen die tijd wil hebben en maken voor een muzikaal project. Geen vijf-jaren plannen, maar gedurende een zekere periode (weken/maanden) samenkomen en met toewijding musiceren: improviseren, ideeën uitwisselen en hopelijk een concept uitwerken, opnemen en voor publiek spelen. In kleine kunst-, cultuur- en muziekcentra, achtertuinen en woonkamers, op straat, onder een brug, whatever suits the dynamic.

Zelf heb ik een jaar of twintig ervaring met drummen -akoestisch, de laatste tien jaar ook elektronisch- en percussie. Ik ben grotendeels autodidact. Heb wel wat straat-, podium- en studio-ervaring maar het is te schraal en bovenal van te ver terug om ermee te koop te lopen. Dat laatste vormt overigens dan weer een drijfveer voor het opzetten deze advertentie.

Je kan online her en der wat van mijn spel horen, maar pin me er niet op vast in termen van stijl. Ik hoop vooral de interesse te wekken met deze oproep en als die wortel schiet dan als muzikant zodanig te evolueren dat er eventueel weer nieuwe materie op het internet geslingerd kan worden.

Afijn, hier enkele ingangen naar door mij gespeelde muziek:

https://lttlbttz.bandcamp.com/
https://youtu.be/mkAIx3ZRqm4

Als je interesse is aangewakkerd, stuur graag een bericht naar karsten94@live.nl en dan ga ik nu in hoopvolle verwachting voor mijn mailbox liggen.

Peace,
Jim

– Jim

← Naar overzicht

Meer vraag & aanbod

Ook een oproep plaatsen?

Plaats bericht

Laat hier je oproep achter

Vul hier in:
- Waar je naar op zoek bent
- In welke regio
- Hoe je te bereiken bent

Let op: We plaatsen alleen berichten van muzikanten en artiesten die eigen werk maken.

Selecteer hier of het een vraag of een aanbod is.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland