vraag

Bassist gezocht voor Nederlandstalige poprockband

Voor onze nieuwe band uit de regio Arnhem zijn wij op zoek naar een bassist. We maken zomerse, vrolijke en toch enigszins introspectieve liedjes over de magie van de alledaagse dingen. Hiermee werken we aan een Nederlands poprock album met als werktitel: "Zoomerzomerpoprok".

We zijn allen beïnvloed door een eclectische verzameling aan artiesten en genres dus met ons samenwerkend ga je invloeden tegemoetkomen van onder andere country, folk, 70s rock/funk maar ook progmetal "instagram gitaar"/math rock artiesten en hip hop. De rode draad is dat het allemaal terecht komt in een toegankelijk, hedendaags, eigenzinnig poprock jasje.

Veel nummers zijn al geschreven echter nog in rauw formaat en we willen graag een band samenstellen om extra punch, groove, en shine toe te voegen aan het materiaal wat we hebben maar ook ze compositioneel uit te breiden waar dat nodig is.
De strategie is om te repeteren en de nummers live te spelen, ze gaandeweg te polijsten en uiteindelijk een album op te nemen. We hopen een bassist te vinden waar we op sociaal, muzikaal en als het even meezit, creatief en compositioneel gebied raakvlak mee hebben.

Hier een playlist met wat rauwe demo's: https://soundcloud.com/user-856645702/sets/poprock-demootjes/s-uvmGx12sJjZ

Lijkt het je interessant, laat het even weten via een mailtje, en als je wilt stuur gelijk wat opnames op van je spel. Mailadres: siebezwiers21feb@gmail.com

– Siebe Zwiers

← Naar overzicht

Meer vraag & aanbod

Ook een oproep plaatsen?

Plaats bericht

Laat hier je oproep achter

Vul hier in:
- Waar je naar op zoek bent
- In welke regio
- Hoe je te bereiken bent

Let op: We plaatsen alleen berichten van muzikanten en artiesten die eigen werk maken.

Selecteer hier of het een vraag of een aanbod is.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland