vraag

2 songwriters/gitaristen zoeken bandleden

Ik (22) en een maat (27) maken al enige poos muziek samen, schommelend tussen verschillende projecten hebben we ondertussen besloten een Nederlands poprock album te maken. Werktitel: "Zoomerzomerpoprok".

Zomerse, vrolijke en toch enigszins introspectieve liedjes over de magie van de alledaagse dingen. We zijn alle 2 beïnvloed door een eclectische verzameling aan artiesten en genres dus met ons samenwerkend ga je invloeden tegemoetkomen van onder andere country, folk, 70s rock/funk maar ook progmetal "instagram gitaar"/math rock artiesten en hip hop. De rode draad is dat het allemaal terecht komt in een toegankelijk, hedendaags, eigenzinnig poprock jasje.
Veel nummers zijn al geschreven echter nog in rauw formaat en we willen graag een band samenstellen om extra punch, groove, en shine toe te voegen aan het materiaal wat we hebben maar ook ze compositioneel uit te breiden waar dat nodig is.
De strategie is om te repeteren en de nummers live te spelen, ze gaandeweg te polijsten en uiteindelijk een album op te nemen. We hopen muzikanten te vinden waar we op sociaal, muzikaal en als het even meezit, creatief en compositioneel gebied raakvlak mee hebben. Wij zoeken een bassist, drummer en toetsenist in regio Arnhem.

Hier een playlist met wat rauwe demo's: https://soundcloud.com/user-856645702/sets/demoplaylistje-poprok

Lijkt het je interessant, laat het even weten via een mailtje, en als je wilt stuur gelijk wat opnames op van je spel. Mailadres: siebezwiers21feb@gmail.com

– Siebe Zwiers

← Naar overzicht

Meer vraag & aanbod

Ook een oproep plaatsen?

Plaats bericht

Laat hier je oproep achter

Vul hier in:
- Waar je naar op zoek bent
- In welke regio
- Hoe je te bereiken bent

Selecteer hier of het een vraag of een aanbod is.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland