Kies een regio

20 juli 2022

Zoek jij muzikanten om mee samen te spelen?

Check ons prikbord en wie weet vind jij een match!
GROWE (foto: Jimage)

Muziek maken in je eentje is leuk, samen met anderen nog leuker! Op ons prikbord vind je vraag en aanbod van iedereen die op zoek is naar een nieuwe bandgenoot, producer, vocalist, grafisch ontwerper of andere creatieveling in Gelderland.

Zo werkt het

Op ons prikbord vind je alle actuele oproepjes. Kijk dus vooral even rond of er wat voor jou bij zit! Is dat niet het geval, dan kun je zelf een oproep plaatsen. Het helpt als je een link naar eerdere tracks of demo’s toevoegt, maar dat is niet noodzakelijk. Wij delen jouw oproep via onze nieuwsbrief en social media om de kans op een match te vergroten.

Andere tips

Real life events zijn ook een goede manier om nieuwe muzikanten tegen te komen. Denk bijvoorbeeld aan de open mic night GROWE voor hiphop, afrobeat en r&b, de jamsessies bij Astrant Ede, de muzikantencafƩs van Schuum in Nijmegen, de meetings van PLANK Arnhem en de jamsessies van GRAS in Apeldoorn. Je vindt al dit soort events in onze agenda.

Blijf op de hoogte

Wij verzamelen iedere week de nieuwste events en prikbordberichten en zetten die voor jou op een rij. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg ons dan via een van onderstaande kanalen!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland