Kies een regio

15 december 2022

Wat vind jij de beste Gelderse release van 2022?

Stem mee bij 3voor12 Gelderland!
COMMON, de nummer 1 in de Gelderse Top 20 over 2021

Het duurt nog een paar weken maar dan is een nieuw jaar daar. En een (bijna) nieuw jaar betekent ook eindejaarslijsten! In 2022 was er, vergeleken met de twee voorafgaande jaren, gelukkig weer heel veel mogelijk, dus we konden dit jaar weer volop festivals en concerten beleven. Ook in de Gelderse muziekscene was er genoeg te genieten met heel veel single-, ep- en albumreleases.

3voor12 Gelderland wil van jullie – de fans – graag horen wat jullie de beste release van 2022 vonden. Dat kan een single zijn, een ep of een album.

Zo werkt het

Stuur je top 3 van beste Gelderse releases uit 2022 in via deze link. Op basis van jullie inzendingen publiceert 3voor12 Gelderland een paar dagen vóór kerst een artikel op haar site: de top 20 over 2022. Ook komt er een speciale ‘Top 20 van 2022’ Spotify playlist van Poppunt Gelderland waar je de top nog eens kunt naluisteren.

Voorwaarden

🔹 Het moet een release zijn uit 2022

🔹 De release moet gemaakt zijn door een Gelderse band/muzikant (woonachtig of geboren).

🔹 Insturen kan tot en met maandag 19 december 2022.

🔹 Onvolledige inzendingen (alleen de bandnaam/muzikant en geen titel) worden niet meegeteld.

🔹 Wanneer er meerdere keren per individuele inzending dezelfde band/muzikant + titel is ingevuld wordt dit als 1 inzending/stem geteld.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Inspiratie

Weten wie er dit jaar een release heeft gehad? Bekijk de Spotify playlisten van Poppunt Gelderland en de hashtag #nieuwemuziekgelderland op de website van 3voor12 Gelderland.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland