Kies een regio

13 juli 2023

Vraag Music Support Gelderland vanaf nu aan via Sonar

Tot €1000 support voor jouw muzikale plannen

Sinds 1 april is Sonar dé plek voor acts uit Oost-Nederland die op zoek zijn naar o.a. shows, writingcamps, airplay en coaching. Ook acts die een aanvraag willen doen voor Music Support Gelderland kunnen hiervoor vanaf nu terecht op Sonar.

Via Music Support Gelderland kun jij een bijdrage van maximaal €1000,- aanvragen voor jouw muzikale plannen, bijvoorbeeld een tour, audio- en video-opnames, coaching van jouw eigen skills, het ontwikkelen van een innovatief liveconcept of het inhuren van professionals voor jouw plannen. Op Sonar kun je jouw plan insturen, dat vervolgens door een commissie van Gelderse muziekprofessionals wordt beoordeeld.

Tips

🔹 Wees kort, maar krachtig!
Zorg dat je alle gevraagde info aanlevert, maar wijdt niet te ver uit over zaken. Houd het concreet, dan komen je plannen het beste over op de commissie.

🔹 Zorg voor een werkende link naar je begroting
Het is op Sonar niet mogelijk om bijlagen mee te sturen, dus zorg voor een werkende link naar je begroting via bijvoorbeeld Google Drive of Dropbox. Als deze is voorzien van een wachtwoord of andere beperking, dan kunnen we deze niet openen en kan je aanvraag niet in behandeling worden genomen. Een los zinnetje met alleen de kosten op een rij is niet voldoende, je moet een volledige begroting aanleveren met daarin ook de inkomsten. Een voorbeeld-format vind je in de tekst bij de aanvraag op Sonar.

🔹 Beantwoord alle vragen van de pitch
Alleen als je alle vragen beantwoordt, komt jouw plan bij de beoordelingscommissie terecht en kunnen ze deze goed beoordelen.

🔹 Wil je eerst feedback op je plan voor je hem indient?
Vul jouw aanmelding dan zo ver mogelijk in (het formulier slaat automatisch op) en dien hem niet in, maar houdt hem in concept. Stuur uiterlijk 1 week voor de deadline een mail naar info@poppuntgelderland.nl waar je graag feedback op zou willen. Zodra je jouw aanmelding hebt ingediend, kun je (en wij ook niet) niets meer veranderen aan jouw aanvraag.

Klaar voor?

Maak op Sonar een profiel aan voor jouw act en reageer op de pitch!

Meer info

🔸 Heb je vragen over Music Support Gelderland? Check dan de Music Support FAQ óf neem even contact met ons op! We denken graag met je mee.

🔸 Meer tips over het slim inzetten van Sonar vind je hier.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland