Kies een regio

15 december 2020

Van Popronde tot Yung Talents: alle inschrijf-deadlines op een rij

Wordt 2021 jouw jaar?

Het najaar is traditiegetrouw een periode van inschrijven! Wil jij in 2021 flink stappen zetten met je act? Check dan zeker even deze wedstrijden, projecten en festivals waarvoor je je de komende tijd kunt aanmelden:

Popsport Gelderland

Popsport is hét coachingsprogramma voor jonge muzikanten die meer willen met hun eigen muziek. Gemotiveerde bands, dj’s / producers, singer-songwriters, rappers en acts (tussen 14 en 21 jaar) kunnen zich nu aanmelden voor Popsport 2021!

Deadline: 1 januari 2021
Voor: bands, dj’s / producers, singer-songwriters, rappers en acts (tussen 14 en 21 jaar)

Twenty Four Talents II

Na het grote succes van Twenty Four Talents I  selecteert Loev dit jaar weer 10 talentvolle rappers, zangers en zangeressen uit Nijmegen en omgeving. Behoor jij tot de selectie? Dan werk je samen met andere urban artiesten, producers, coaches en beatmakers toe naar een professionele release in de vorm van een studioalbum. Deze zal uitkomen in de zomer van 2021! Meedoen? Drop je demo uiterlijk 17 december bij Aziz.

Deadline: 17 december 2020
Voor: rappers, zangers en zangeressen uit Nijmegen en omgeving

Popronde

Wil jij in het najaar van 2021 deelnemen aan het grootste landelijke rondreizende festival? Zorg dan dat je jouw act voor 1 maart aanmeldt voor Popronde! Daarna is het nog even duimen geblazen, want uit de ±1300 aanmeldingen worden ongeveer 140 acts geselecteerd om mee te reizen langs 41 steden.

Deadline: 1 maart 2021
Voor: Acts met eigen repertoire en enige podiumervaring

Kunstbende

Kunstbende is de wedstrijd voor jong creatief talent. Er zijn negen categorieën waarvoor je je kunt aanmelden, waaronder DJ en Muziek. Ben jij tussen de 13 en 18 jaar en wil je je inschrijven? Wacht dan niet langer! Wie weet win jij straks Kunstbende en sta je op een van de grote nationale podia.

Deadline: Ongeveer 2 weken voor de voorronde van Kunstbende Gelderland. Houd de website van Kunstbende in de gaten!
Voor: Jong creatief talent tussen de 13 en 18 jaar

Roos van Nijmegen

De Roos van Nijmegen biedt al bijna 35 jaar het perfecte podium voor ambitieuze beginnende acts met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. Via verschillende voorrondes strijden uiteenlopende muzikale acts om een plek in de finale in Doornroosje. Wil jij jouw act in 2021 op de kaart zetten? Meld je dan voor 17 januari voor De Roos!

Deadline: 17 januari 2021
Voor: Acts die uit minimaal 2 personen bestaan, de leden jonger dan 30 jaar zijn en waarvan minimaal de helft van de act woonachtig is in de regio Nijmegen.

Nieuwe Electronische Waar (NEW)

NEW is hét platform voor producers van elektronische muziek uit Oost-Nederland. Producers kunnen zich bij NEW met hun beste track aanmelden voor een jaar lang begeleiding op het gebied van o.a. productie, liveshows en meer. Uit de ingezonden tracks kiest een gevarieerde vakjury, bestaande uit o.a. producers, labelbazen en programmeurs, de definitieve selectie voor de 15e editie van NEW. Tot en met 17 december kun jij jouw beste track insturen via de site van NEW

Deadline: 17 december 2020
Voor: Álle producers van elektronische muziek uit Oost-Nederland

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland