Kies een regio

20 januari 2022

Hiphoptalent, meld je aan voor De Nieuwe Notie!

Nieuw talententraject voor rappers, producers en vocalisten

Wil je jezelf ontwikkelen of een volgende stap maken in je muzikale carrière? Meld je dan aan voor de nieuwe jaargang van het talentontwikkelingstraject De Nieuwe Notie! Voor alle rappers, producers, beatmakers en vocalisten uit het Oosten.

Wat is De Nieuwe Notie?

De Nieuwe Notie is een nieuw talententraject voor rappers, vocalisten, producers en beatmakers uit Gelderland en Overijssel. Het maakt niet uit hoe oud je bent, de enige voorwaarde is dat je hiphopminded bent, gedreven bent en nog niet getekend bent bij een major label. De Nieuwe Notie helpt deze talenten verder met onder andere workshops, coaching, speelplekken en een writerscamp. Hiphop staat centraal, maar ook makers van aanverwante stijlen zoals afrobeat en dancehall zijn van harte welkom.

Wat kun je verwachten?

Een jury bestaande uit Oost-Nederlandse muziekprofessionals maakt een selectie uit de binnengekomen aanmeldingen. De geselecteerde artiesten werken vervolgens onder begeleiding van professionals toe naar het opnemen en uitbrengen van tracks. Gedurende het hele traject word je voorzien van tips, tricks en netwerk door de organiserende partners.

Dus ben of ken je een ‘unsigned’ hiphoptalent uit Oost-Nederland? Meld je dan aan voor De Nieuwe Notie!

Inschrijven

Aanmelden is mogelijk vanaf 20 januari tot en met 20 februari 2022 via www.denieuwenotie.nl. De selectie wordt in april 2022 bekend gemaakt. Bij vragen stuur een berichtje naar riques@poppuntgelderland.nl of DM ons op Instagram.

De Nieuwe Notie is een initiatief van Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, De Nieuwe Oost pop, Cultuur Oost en Productiehuis Hedon. 

Coach Nav en Bergh

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland