Kies een regio

1 juni 2021

Tweede ronde van On Stage! gaat van start

Ontwikkel jouw muziek op het podium van Astrant in Ede
Solar Temple (Foto: Astrant)

Begin dit jaar introduceerde poppodium Astrant in Ede On Stage!, een project waarmee ze Gelderse acts een podium bieden om te werken aan hun performance, opnames te maken, hun setlist bij te schaven, een stageplan aan te scherpen of op een andere manier aan de ontwikkeling van hun act te werken. Die eerste ronde bleek een succes, dus organiseren ze een tweede ronde waar jij je vanaf nu voor aan kunt melden.

Ben jij een Gelderse act die tenminste één EP of full-length album heeft uitgebracht en regelmatig heeft opgetreden in 2019 en 2020 en graag wil doorgroeien als artiest in het live-circuit? Dan kun je je aanmelden voor On Stage! voor een gratis performance- en coachingsessie van 4 uur waarbij je de mogelijkheid hebt om samen met professionals aan de slag te gaan.

Cher Ami (Foto: Astrant)

 

Acts die je voorgingen tijdens de eerste ronde van On Stage! zijn bijvoorbeeld het duo Solar Temple en de Nijmeegse band Cher Ami.

Solar Temple (met leden van Turia, Fluisteraars en Nusquama) maakte tijdens On Stage! gebruik van de concertzaal en podium van Astrant om hun act uit te werken en toe te werken naar een uniek stuk, wat werd gepresenteerd tijdens Roadburn Redux Online Festival. De Nijmeegse band Cher Ami speelt zichzelf al enige tijd in de kijker met een mix van crossover 90’s alternative met een fikse dosis punk en funk. Bij On Stage! gingen ze aan de slag met hun stageplan en setlist, daarnaast wilden ze hun stage performance verbeteren om zo een strakkere live-ervaring te kunnen bieden. 

Wat houdt On Stage! precies in?

🔹 Per artiest sta je vier uur lang op het podium van Astrant, inclusief alle licht- en geluidstechniek en ondersteuning van licht- en geluidprofessionals en bandcoaches.

🔹 Je krijgt de mogelijkheid om, onder begeleiding, uitgebreid te werken aan je stageplan, lichtplan of je stageperformance.

🔹 Bovendien is er de optie om je muziek multitrack op te nemen en semiprofessioneel af te laten mixen.

Heb je zelf een specifiek idee? Leuk! Vermeld het in je plan, dan kijkt Astrant naar de mogelijkheden!

Hoe kun je jouw act aanmelden?

🔹 Omschrijf kort wat jouw muzikale project inhoudt.

🔹 Vermeld hoeveel optredens je ongeveer hebt gehad in 2019 en 2020

🔹 Benoem hoeveel muziek je al hebt uitgebracht als artiest/band

🔹 Geef aan wat je graag in deze 4 uur zou willen bereiken met de ondersteuning van professionals.

🔹 Welke dag (tussen 15 juni en 31 juli) en tijdstip jou/jullie het beste uitkomt.

Maak je plan zo concreet mogelijk, vermeld je contactgegevens (telefoonnummer/e-mail/links naar socials + website), en stuur dit geheel voor 30 juni in een mail naar Astrant onder vermelding van: (band/act naam) On Stage! #2.

Kijk voor meer info op de website van Astrant.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland