Kies een regio

3 februari 2022

Tweede lichting namen voor Booster Festival aangekondigd

Nieuwe namen voor hét showcasefestival van Oost-Nederland!
Sidney Shane

Op 9 april 2022 vindt de 9e editie van het Booster Festival plaats in Enschede, waar uiteenlopende acts uit Gelderland en Overijssel zich presenteren aan nieuw publiek en professionals. Vorige week kondigde het showcasefestival de eerste namen aan, waaronder Cassandra Onck en Miriam Moczko.

Nu wordt daar een tweede lichting aan toegevoegd: Hiigo, Ça va bien, Chris Egbers, Joey’s Midnight Club,, Las Medicinas, Eline Esmee en From//October. Uit Gelderland zullen ook Sidney Shane, Marise en Hey Team ’s avonds te zien zijn tijdens het gratis toegankelijke festival in de binnenstad van Enschede.

Conferentie

Overdag tijdens Booster Festival vindt de conferentie plaats, met diverse workshops, panels en masterclasses voor ambitieuze muzikanten en hun team, ook voor wie niet op het festival speelt. Zo zijn er feedbacksessies waarbij je in gesprek kunt gaan met talentscouts en professionals waaronder boekers, managers, programmeurs en producers. Het programma van de muziekconferentie wordt binnenkort bekendgemaakt.

Meer info

Check www.boosterfestival.nl en houd onze kanalen in de gaten voor meer namen en nieuws over Booster 2022.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland