Kies een regio

6 maart 2020

The Hubschrauber uitgeroepen tot Gelderse Ambassadeur van de Vrijheid

De band wint een tour langs verschillende bevrijdingsfestivals
The Hubschrauber

The Hubschrauber is uitgeroepen tot de eerste Gelderse Ambassadeur van de Vrijheid. Gisteravond won het vijftal de titel tijdens de finale in het theatercafe Junushoff in Wageningen, waarin zij het opnamen tegen Lola Peters, Toeknee Tee en Sonic Whip. Het vijftal wint hiermee een tour langs verschillende bevrijdingsfestivals op 5 mei, waaronder het officiële Bevrijdingsfestival in Wageningen.

Bekijk ook het fotoverslag van 3voor12 Gelderland en de reportage van Omroep Gelderland.

The Hubschrauber

De Nijmeegs-Arnhemse band The Hubschrauber maakt melancholische alternatieve muziek. Hun debuutalbum Kepler-186f werd gelanceerd met een Chinese maansonde en letterlijk de ruimte ingeschoten. De opvolger Protector, Distractor komt binnenkort uit en verweeft persoonlijke thema’s met maatschappelijke observaties in een eigenzinnige soundtrack van het leven anno 2020. Check voor meer info de website van de band.

De Gelderse Ambassadeur van de Vrijheid is een initiatief van Wageningen45, Popcultuur Wageningen en Poppunt Gelderland (supported by Provincie Gelderland) en wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds. 

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland