Kies een regio

16 december 2020

#supportyourlocals: Veluwsch Kerst Collektiev & Cloudsurfers

In de kerstspecial van online talkshow
Cloudsurfers

Aan tafel vanuit de studio van Arnhem Live nemen Shannon van der Werff (programmeur Luxor Live) en Imke Loeffen (Poppunt Gelderland) de laatste muzieknieuwtjes en releases uit Gelderland met je door. Met deze week een ware Kerstspecial.

Live in de studio ontvangen we Cloudsurfers. Deze Nijmeegse surf-garage-punkband bestaat pas een jaar, maar heeft al aardig wat voor elkaar gebokst. Onlangs kwam hun tweede single uit, die ze vierden in een uitverkochte Brebl. In 2021 staat hun debuutalbum gepland, met een mix van het onberekenbare van Pulp Fiction, het zweet van Oh Sees en de garagepop van Together Pangea.

Veluwsch Kerst Collektiev
Via Zoom praten we bij met Levi Reinds en Daniël Sjerp van het Veluwsch Kerst Collektiev. Voor het derde jaar op rij zetten zij een compleet kerstalbum in elkaar met een flinke club muzikanten van de Veluwe, waaronder Roofman, Redeemed en Boni Macaroni. Daar willen we natuurlijk alles van weten!

Kerstclassics
Ook doen we een greep uit de leukste kerstnummers van Gelderse bodem en komen de videoclips van Dead by Christmas, De Staat, Clean Pete en Marike Jager voorbij. 

Kijk mee op Arnhem Live
#supportyourlocals
zondag 20 december
20:00 op www.arnhemlive.nl

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland