Kies een regio

27 mei 2020

#supportyourlocals: talkshow met 100% Gelderse muziek

Vanaf deze week te horen op Arnhem Live

In de nieuwe online talkshow #supportyourlocals nemen Shannon van der Werff (programmeur Luxor Live) en Imke Loeffen (Poppunt Gelderland) de nieuwste muziek uit Gelderland met je door. Met uitgebreide interviews, het laatste nieuws, een blik achter de schermen en natuurlijk Gelderse artiesten live in actie. 

Missen jullie het ook zo? De real life gesprekken over muziek, de kick van een nieuwe release, de reuring van een liveshow, de chitchat met mensen voor en achter de schermen? Wij wel! In een tijd dat veel andere podia even gesloten zijn, bieden Luxor Live en Poppunt Gelderland daarom een online podium aan de Gelderse muziekscene in de vorm van #supportyourlocals.

Eerste uitzending

We starten met een extra lange pilotaflevering op zondag 31 mei om 20:00, met daarin aandacht voor muzikant Rocco Ostermann en het ‘bajesproject’ De Niemanders. Verder horen we Jesse Klein Entink uit Winterswijk over zijn label East Garden Studios en de huidige stand van de hiphopscene in de Achterhoek. Tot slot is er livemuziek van Meru, een Nijmeegse artiest met Venezolaanse roots die onlangs haar nieuwe album The Human Experience uitbracht.

Over Arnhem Live

Arnhem Live is een nieuw livestreamplatform dat geïnitieerd is door Luxor Live en Popcentrum Jacobiberg, maar ruimte biedt aan iedereen die een podium zoekt. Vanuit de studio in Popcentrum Jacobiberg wordt dagelijks om 20.00 een nieuw programma uitgezonden. Van de AA-Meeting (Alles Arnhems met PLANK Arnhem) tot de mooiste Americanaplaten tijdens Arnhemicana en complete livesets van bands en dj’s: je vindt het op www.arnhemlive.nl.

#supportyourlocals

Gasten:  Rocco Ostermann, Jesse Klein Entink en Meru
Datum:   Zondag 31 mei
Tijd:         20:00
Via:          www.arnhemlive.nl of de Arnhem Live Facebook

Luister lokaal: support your locals!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland