Kies een regio

9 januari 2022

#supportyourlocals: Music Support Gelderland special

Alles wat je wilt weten over ons muzikantenfonds
Wynonna Stoové

In onze talkshow #supportyourlocals geven we een online podium aan de Gelderse muziekscene nu andere podia helaas gesloten zijn. Op dinsdag 11 januari staat de uitzending volledig in het teken van Music Support Gelderland, het fonds van Poppunt Gelderland en het Cultuurfonds waar je vanaf 12 januari weer tot €1000 aan kunt vragen voor de ontwikkeling van jouw act. Tune in en kijk mee!

In het eerste jaar van Music Support Gelderland zijn er meer dan 250 aanvragen binnengekomen en heeft de commissie 45 plannen toe kunnen kennen. In de uitzending checken we hoe het nu is met die artiesten en plannen, vragen we de beoordelingscommissie om tips voor een goede aanvraag en is er natuurlijk livemuziek!

Artiesten aan het woord

Live in de uitzending ontvangen we leden van de melodische hardcoreband VAIN LOUIE die toelichten hoe ze met een bijdrage van Music Support Gelderland en het SENA Performers Muziekproductiefonds hun droomplaat konden maken. Verder kijken we hoe rapper Sidney Shane zijn plannen voor een intieme, akoestische EP heeft gerealiseerd en vragen we technoproducer Thimo Konings naar het coachingstraject waar hij een bijdrage voor kreeg.

Live-act

Het live optreden van deze uitzending komt van Wynonna Stoové. Na jaren als cover- en achtergrondzangeres gewerkt te hebben voor o.a. OJAM, NankoSoul, Mr. Weazley en Featherweights is ze klaar om haar eigen sound te laten horen. Met een bijdrage van Music Support Gelderland kon ze afgelopen jaar haar tweede single Lavender uitbrengen, die samen met een videoclip de aanloop vormt naar haar eerste solo-EP.

Kijk mee of kijk terug

#supportyourlocals
dinsdag 11 januari
20:00 op www.arnhemlive.nl

Co-host van de uitzending is Twan Spierings (Astrant Ede), een van de leden van de beoordelingscommissie van Music Support Gelderland.

Twan Spierings

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland