Kies een regio

30 juni 2021

#supportyourlocals: Kunstbende-winnaars & Maike Fleuren (De Basis)

In de allerlaatste uitzending van deze show!
Audomara, Reza Zweers en Olaf Putker (foto: Jimmy Israel)

Aan tafel vanuit de studio van Arnhem Live nemen Shannon van der Werff (programmeur Luxor Live) en Imke Loeffen (Poppunt Gelderland) de laatste muzieknieuwtjes en releases uit Gelderland met je door.

Nog één keer genieten, want dit is de allerlaatste uitzending! De livesector kan weer open, dus doen wij voor nu een feestelijke strik om #supportyourlocals. Meer dan een jaar lang boden wij een online podium aan de Gelderse muziekscene in een tijd dat alle andere podia dicht moesten blijven.

In totaal hebben we gedurende 27 uitzendingen in de studio van Arnhem Live zo’n 30 artiesten ontvangen voor een interview en livesessie, draaiden we 101 nieuwe tracks en spraken we 28 muziekprofessionals over actuele ontwikkelingen in de Gelderse muzieksector. Op zondag 4 juli ronden we af met een extra volle uitzending!

Live: winnaars Kunstbende Gelderland

Eerder deze maand werden ze nummer 1, 2 en 3 in de Gelderse muziekfinale van Kunstbende: Reza Zweers, Olaf Putker en Audomara. Alle drie schuiven ze aan voor een interview en spelen ze hun winnende nummer live bij ons in de uitzending.

Maike Fleuren

Via Zoom spreken we Maike Fleuren, kwartiermaker van De Basis in Nijmegen. Het oude Doornroosje is inmiddels flink verbouwd en dit najaar opent de muzikale broedplaats haar deuren voor iedereen die met muziek bezig is. Maike leidt ons op locatie rond en geeft een exclusieve inkijk in het pand, ook vertelt ze alles over de Summer School waar je je tot 8 juli voor aan kunt melden.

Highlights

Verder kijken we terug op de livesessies uit #supportyourlocals en lichten we de meest memorabele momenten nog één keer voor je uit.

Kijk mee op Arnhem Live

#supportyourlocals
zondag 4 juli
20:00 op www.arnhemlive.nl

Maike Fleuren

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland