Kies een regio

13 oktober 2022

Schrijf je vanaf nu in voor showcasefestival Booster

En presenteer jouw act aan de Nederlandse muziekindustrie

Ben jij een ambitieuze artiest uit Overijssel of Gelderland en ben jij klaar om jouw act te presenteren aan muziekprofessionals uit heel Nederland? Schrijf je dan in voor Booster Festival 2023! De aanmeldperiode loopt van 13 tot en met 31 oktober.

Spelen op Booster?

Artiesten uit Oost-Nederland die kans willen maken op een speelplek kunnen zich tot en met 31 oktober inschrijven op de Booster-website: www.boosterfestival.nl. Booster vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 april en bestaat uit een muziekconferentie overdag en een showcasefestival in de avond. De optredens vinden plaats op verschillende plekken in de binnenstad van Enschede, waar zowel publiek als professionals de showcases bezoeken.

Booster Muziekconferentie

Booster is er om de connectie tussen de artiest en de professional te versterken. Tijdens het dagprogramma op de muziekconferentie vind je diverse workshops en seminars, georganiseerd in samenwerking met partners uit het muziekveld. Artiesten kunnen zichzelf voorafgaand aanmelden voor de feedbacksessies, waarbij artiesten rechtstreeks in gesprek kunnen met talentscouts en muziekprofessionals als boekers, managers, programmeurs en producers.

Booster Muzikconferentie (foto: Tjeerd Derkink)

Booster Showcasefestival

Booster Festival is dé opstap voor talentvolle artiesten uit Overijssel of Gelderland naar de rest van Nederland. Artiesten die eerder op Booster Festival speelden zijn onder andere Jeangu Macrooy, NONCHELANGE, Snow Coats, Money & the Man, Babs, CLOUDSURFERS, Minka, Isa Zwart, Sofia Dragt, EUT en Vera Bon.

Vilosov op Booster Festival (foto: Tineke Klamer)

 

Meer inschrijfkansen

Het najaar is dé periode waarin je jouw act kunt aanmelden voor diverse festivals, wedstrijden en talentontwikkelingsprogramma’s. Om je wegwijs te maken in het aanbod hebben wij naast Booster Festival nog 10 uiteenlopende kansen en hun deadlines voor je op een rij gezet. Kijk hier of er iets voor je tussen zit!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland