Kies een regio

15 oktober 2021

Schrijf je in voor Booster Festival 2022

Presenteer jouw act bij hét showcasefestival van Oost-Nederland
Get Jealous (Foto: Tjeerd Derkink)

Op 9 april 2022 is het Booster Festival, waarbij ambitieuze acts uit Overijssel en Gelderland zich op verschillende locaties in de binnenstad van Enschede presenteren aan nieuw publiek en professionals. Iets voor jou? Schrijf je dan vanaf vandaag in!

Acts die kans willen maken op een speelplek om zich te presenteren aan muziekprofessionals uit heel Nederland kunnen zich van 15 tot en met 31 oktober aanmelden via www.boosterfestival.nl. Schrijf je in en wie weet sta jij op 9 april met jouw act voor de neus van een enthousiast publiek en talentscouts!

Conferentie

Overdag tijdens Booster Festival vinden er ook diverse workshops en seminars plaats voor muzikanten en hun team. Zo zijn er ook feedbacksessies waarbij je in gesprek kunt gaan met talentscouts en muziekprofessionals om feedback te krijgen op zakelijke en muzikale vraagstukken. De poule van talentscouts bestaat o.a. uit boekers, managers, programmeurs en producers, waar je je van tevoren bij in kunt schrijven.

Showcasefestival

’s Avonds is er een vol programma met liveshows van Oost-Nederlands talent dat hard aan de weg timmert. De optredens vinden plaats in kroegen, clubs, concertzalen en theaters in de binnenstad van Enschede. Acts die eerder op Booster te zien waren zijn o.a. CLOUDSURFERS, Oshunmare, Foxlane, BARTH., Toeknee Tee en Mr. Weazley. De videosessies van de online editie van afgelopen jaar zijn hier terug te kijken.

Offline en online

De organisatie hoopt na twee online edities door corona nu weer een fysieke editie te mogen neerzetten, maar neemt daar wel de ervaring van de online versies in mee. Het is daarom goed denkbaar dat Booster 2022 een mix van een online en offline programma zal hebben, houd de kanalen van Booster in de gaten om op de hoogte te blijven.

Meer weten over Booster Festival? Check het event in onze agenda!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland