Kies een regio

20 oktober 2021

Programma Muziek Meeting Achterhoek bekend

Check hier de masterclasses, sprekers en aanwezige professionals

Muziek Meeting Achterhoek is een gratis dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt: van producers tot hiphopartiesten, boekers, managers, podcasters, technici, programmeurs en podia. Op zaterdag 23 oktober barst het event los in Amphion in Doetinchem, check het programma hier!

Programma

Tijdens Muziek Meeting Achterhoek vinden er drie paneldiscussies plaats. In het panel ‘Gigs & boekingen’ hoor je van programmeurs Shannon van der Werff (Luxor Live/De Achtertuin) en Tim Kampman (Goomah Music) hoe je nieuwe optredens scoort in de post-covid era. Tijdens ‘Releasen anno 2021’ spreken manager Martijn Crama en rapper Zowo (Jesse Klein Entink) over hoe je Spotify, radio of vinyl slim inschakelt om publiek te veroveren. Bij het panel ‘Livestreams en online content’ geven livestream-expert Ruud Gielen en artiest en programmeur Joris Postulart (POSTIE/Gigant Apeldoorn) je enkele gouden tips om je online show opmerkelijk te maken.

Poppunt in tha house

Naast panels zijn er ook activiteiten waar je aan mee kunt doen: een presentatie over NederhopNL, een workshop Ableton & Fruityloops en een Q&A met Poppunt Gelderland. Van 15:00 – 15:45 zijn Imke Loeffen en Douwe Esschendal van Poppunt Gelderland aanwezig om jou te helpen met jouw muzikale carrière. De talentmakelaars vertellen jou alles over hun activiteiten en er is gelegenheid om gericht advies te vragen voor jouw plannen. Je kunt je vragen live in de groep gooien, zodat je gebruik kunt maken van de kennis van Poppunt Gelderland én je collega-muzikanten en jij concreet aan de slag kunt met die volgende stap.

Netwerkborrel

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel waar je na kunt praten met andere artiesten en aanwezige specialisten. De perfecte kans om jouw netwerk uit te breiden!

Aanmelden 

Aanmelden kan tot op de dag zelf via deze link, maar je mag ook last minute binnen komen lopen. *Let op: Voor dit evenement is het nodig om een corona toegangsbewijs te tonen. Dat kan via de coronacheck app. Een afspraak voor een sneltest kun je maken via www.testenvoortoegang.nl.

 

Muziek Meeting Achterhoek ( foto Egbert Middelink )

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland