Kies een regio

5 mei 2022

Poppunt Gelderland slaat de handen ineen met Mañana Mañana

Voor meer Gelders talent op de line-up
Mañana Mañana (foto: Pascal Roest)

Poppunt Gelderland helpt opkomende artiesten uit onze provincie verder, onder andere met speelplekken. Daarom programmeren we Gelders talent op verschillende festivals, zoals Valkhof Festival en Music Meeting. Nieuw in het rijtje is Mañana Mañana, hét ontdekfestival van de Achterhoek! Op zaterdag 11 juni speelt neoklassieke pianist BARTH. een intieme set op het festival in Laren. 

Mañana Mañana vindt plaats op 9-10-11-12 juni bij Kasteel Oolde in Laren. Het wordt georganiseerd door Alles Komt Goed BV, de club die ook achter de Zwarte Cross zit. Het festival bestaat sinds 2013 en wordt gehouden op een idyllische locatie, ver van de grijze massa. Er zijn zeven podia waar muzikale legendes, aanstormend talent en bezoekers dwars door elkaar lopen. Bijna elk genre is aanwezig: van surf, comedy, punk, Mongoolse keelzang, blues, acrobatiek, singer-songwriter, poëzie tot latin.

BARTH.

Als resultaat van deze samenwerking speelt de Edese componist en muzikant BARTH. op zaterdag 11 juni een show in de tipi, een kleine oase van rust op het festivalterrein. Daar kan het publiek even verdwalen in zijn moderne, neoklassieke composities met piano en cello. Live brengt BARTH. verschillende elementen samen tot één verhaal waarin zijn verwondering over het leven, mensen en de natuur doorklinkt. Een zee aan ruimte in een wereld vol haast.

BARTH.

 

Op 9 september presenteert BARTH. zijn album in Cultura in Ede, waarna hij door heel Nederland tourt tijdens de Popronde 2022. Beluister zijn nieuwste track hier:

 

Nieuwe helden live in actie

Programmeur Ilja Vaags: “Mañana Mañana festival is trots op de nieuwe samenwerking met Poppunt Gelderland. Zij hebben opkomende acts uit onze provincie al in een vroeg stadium op de radar en wij bieden deze artiesten juist graag een podium. Samen zetten we ook het festival nog meer op de kaart, zodat muziekliefhebbers uit Gelderland deze nieuwe helden live kunnen komen bewonderen. Zo dragen we samen bij aan de ontwikkeling van de muziekscene in Gelderland.“

Zo werkt het

Uit een longlist van artiesten vanuit Poppunt Gelderland selecteert Mañana Mañana een passende act voor de line-up, die vervolgens wordt opgenomen in het reguliere programma. Het gaat hierbij om acts die kwalitatief veel te bieden hebben, maar nog niet altijd op de radar van de programmeur zitten. In 2022 wordt gestart met één act, om het aandeel Gelderse talenten de komende jaren verder uit te breiden. Op het festival staan dit jaar ook andere acts uit de regio zoals The Garnals, Cloudsurfers, Marise, Four Eyed Faces en Komodo.

Meer info

> BARTH. 
> Mañana Mañana
> Poppunt Gelderland

Mañana Mañana (foto: Jeroen Roest)

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland