Kies een regio

16 december 2021

Onze online talkshow #supportyourlocals gaat verder

Met een terugblik op het muzikale jaar 2021 en een liveset van Adrum
Adrum

In onze talkshow #supportyourlocals gaven we tot afgelopen zomer iedere twee weken een online podium aan de Gelderse muziekscene. Inmiddels zijn de podia helaas wederom gesloten, dus slingeren wij de camera’s weer aan. Check hier het programma van de eerste uitzending op dinsdag 21 december, live vanuit de grote zaal van Luxor Live!

In het kader van de Maand van de Media schuift redacteur Marijn Davids van mediaplatform 3voor12 Gelderland aan als co-host van het programma. Tijdens de show kijken we terug op het muzikale jaar 2021: we maken de genomineerden van de 3voor12 Gelderland Awards bekend, checken de tussenstand van de stemmen voor de top 20 van 2021, bekijken feiten & cijfers van onze gezamenlijke Spotifylijst Nieuw uit Gelderland en er is natuurlijk livemuziek.

Liveshow van Adrum

Muzikale duizendpoot Adrum brengt Nederlandse hiphop in een nieuw jasje met pakkende melodieën, emotioneel aansprekende teksten en een unieke stem. De 19-jarige artiest uit Nijmegen studeert momenteel aan de Herman Brood Academie en kan al tienduizenden streams op zijn naam zetten. Samen met beatmaker Zaffré geeft hij bij #supportyourlocals een liveshow met energie voor duizenden en deelt hij zijn persoonlijke verhaal!

Adrum (live)

Kijk mee

#supportyourlocals
dinsdag 21 december
20:00 op www.arnhemlive.nl

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland