Kies een regio

23 januari 2022

Nieuwe ronde On Stage bij Astrant

Verdiep je onder begeleiding van technici en coaches in je stageperformance

Het project On Stage is een terugkerend talentontwikkelingsinitiatief van Astrant in Ede waarin er per ronde 5 artiesten/acts/bands de kans krijgen om zich meer te verdiepen in hun stage performance onder begeleiding van professionele technici en ervaringsdeskundige coaches (t.w.v. €500,- per sessie). Hiermee wil Astrant artiesten en bands een kans geven om dat podiumgevoel weer terug te krijgen en je weer écht te verdiepen in je performance, interactie met publiek en het uiterste te halen wat betreft de mogelijkheden op gebied van podiumtechniek.

Astrant biedt ondersteuning met professionele coaches en licht- en geluidstechnici die gebruik maken van de standaarden in de podiumsector. Ze helpen je kritisch naar je podiumperformance te kijken en een degelijk lichtplan/stageplan en/of rider te ontwerpen en meer, out of the box suggesties zijn welkom! De coaching sessies vinden plaats in de weekenden vanaf 12 maart en duren maximaal 4uur waar je zelf invulling aan kunt geven en doelen kunt stellen als artiest/act.

Tijdens de sessie bieden we onze volledige gastvrijheid inclusief een drankje en snack, verder hebben we rekening te houden met de op dat moment geldende coronamaatregelen om zo een veilige werkomgeving te bieden voor alle aanwezigen. Indien nodig is er een standaard backline beschikbaar (zie specificatie in bijlage).

Aanmelden

Om je aan te melden gelden er een aantal basis criteria:

🔹 Je bent een artiest/act uit Gelderland

🔹 Je hebt al podiumervaring

🔹 Je hebt al minimaal 1 EP/CD release op je naam staan

Je opgeven als artiest/act voor de eerste ronde van On Stage kan tot 1 maart 2022 door je aan te melden via deze link. Uit alle aanmeldingen wordt een selectie gemaakt van artiesten die deel mogen nemen aan On Stage. De selectie en afwijzingen worden op 7 maart gecommuniceerd.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland