Kies een regio

13 februari 2024

Nieuwe Electronische Waar presenteert selectie NEW 18

Compilatiealbum wordt 9 maart gepresenteerd in Arnhem
De selectie van Nieuwe Electronische Waar 2024

Nieuwe Electronische Waar (NEW) ontving dit jaar een recordaantal aanmeldingen van ruim 100 producties van electronische muziek voor NEW 18, met dank aan het platform Sonar. Niet eerder ontving het belangrijkste talentontwikkelingsprogramma voor electronische muziek in Oost-Nederland zoveel inzendingen. De geselecteerde producties komen op het befaamde compilatiealbum en de producers vormen de selectie van NEW 18. Zij krijgen een jaar lang de kans om zich te ontwikkelen op zowel artistiek als zakelijk gebied.

De inzendingen zijn beoordeeld door een brede vakjury, bestaande uit o.a. dj’s, producers, programmeurs en talentontwikkelaars. Zij beoordeelden elke track aandachtig om tot een selectie van de 10 beste beoordeelde producties te komen. Hiermee presenteert Nieuwe Electronische Waar de selectie van NEW 18, die uiteenloopt van ambient tot techno en van drum&bass tot house:

🔹 FUZEI (Enschede)
🔹 Suula (Arnhem)
🔹 Marwan (Nijmegen)
🔹 Presethead (Deventer)
🔹 Doolcirkel (Deventer)
🔹 miesfm (Nijmegen)
🔹 DC_Offset (Rheden)
🔹 Nynke (Vollenhove)
🔹 GROOVER. (Enschede)
🔹 Raveneef (Nijmegen)

Release party

NEW viert de 18e release op zaterdag 9 maart in de nieuwe locatie van Luxor Live, het voormalige Rembrandt theater in Arnhem. Vanaf 19.30 uur wordt de compilatie gepresenteerd. Daarnaast zullen verschillende leden van de selectie plaatsnemen achter de draaitafels om hun favoriete muziek ten gehore te brengen. Bovendien is het album, dat uitkomt op het label Esc.rec., vanaf 9 maart te beluisteren op alle streaming platforms en via de website van NEW.

Gratis tickets zijn te reserveren via de website van Luxor Live

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland