Kies een regio

5 september 2022

NEW producers maken soundtrack voor Nijmeegse Kunstnacht

Talentvolle acts produceren muziek voor expositie

Op 17 september laten verschillende Nijmeegse en Arnhemse kunstinstellingen tijdens de Kunstnacht in een laagdrempelige festivalvorm aan een breed publiek zien wat ze in huis hebben. Ook Nieuwe Electronische Waar (NEW) is van de partij tijdens deze nacht vol unieke belevingen en verrassende combinaties.

Drie producers uit de selectie van NEW hebben speciaal voor de Kunstnacht muziek gecomponeerd, die te beluisteren is tijdens de tentoonstelling What Are Men to Rocks and Mountains? van P–OST en Oddstream. In deze expositie worden verhalen over mineraalwinning verteld door cyberheksen, goden van zeldzame aarde, fantomen van nostalgie en de mineralen zelf.

Loifer, Fentom en BARTH. hebben zich laten inspireren door deze thema’s en speciaal voor deze gelegenheid een soundtrack geproduceerd waar jij van kunt genieten terwijl je langs de tentoonstelling wandelt óf wanneer je geniet van een heuse magische mineralencocktail aan de cocktailbar!

Ook de producers ODAIRA, speeltuin en Dawn Of A New World (NEW 15) maken deel uit van de Kunstnacht. Zij spelen op 17 september in Museum Het Valkhof.

Over NEW

NEW is hét platform voor producers van elektronische muziek uit Oost-Nederland. Jaarlijks wordt een selectie van producers ondersteund in hun ontwikkeling, zowel in de studio en op het podium, als op zakelijk vlak. Ook dj’s en producers die niet tot de selectie behoren zijn bij NEW aan het juiste adres. Met hen kijkt de organisatie hoe ze op weg geholpen kunnen worden door middel van o.a. tips, advies en netwerk.

Meer weten?

Check de website van de Kunstnacht voor info en tickets.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland