Kies een regio

21 oktober 2020

Muziekconferentie No Man’s Land 2020 gaat online

Werk vanuit huis aan je muzikale carrière op 1 & 2 december

No Man’s Land, de jaarlijkse conferentie voor muzikanten, muziekprofessionals en beleidsmakers in Nederland, keert dit jaar terug met een volledig digitale editie op 1 en 2 december. Deze achtste editie staat in het teken van ‘Het belang van (artistieke) eigenheid’.

No Man’s Land is de jaarlijkse muziekconferentie van de onze collega-talentontwikkelaars van De Coöperatie in Utrecht. De digitale editie telt meer dan veertig programmaonderdelen die worden gepresenteerd op een nieuw online platform. Hier kun je twee dagen vanuit je luie stoel netwerken en op alle gebieden je skills ontwikkelen.

Van demopanel tot crashcourse
Laat je informeren door fondsen, boekers en managers bij crash courses, neem actief deel aan discussies met experts tijdens de panelgesprekken of doe nieuwe ideeën op bij inspiratiesessies. Digitale borrels en live Q&A sessies via Zoom garanderen netwerkmomenten met experts en bezoekers. Liever een-op-een sparren met pro’s, je demo laten beoordelen of de strijd aangaan met andere rappers? Dan kun je terecht bij Het Spreekuur, Musicmaker Demopanel, het Online Feedback Café van De Nieuwe Oost & Booster en de TRIFECTA Cypher.

Meer informatie
Vind je op www.enternomansland.nl.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland