Kies een regio

29 december 2021

Music Support Gelderland gaat weer van start

De eerste ronde van 2022 opent op 12 januari

Vorig jaar presenteerden we in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds voor het eerst ons eigen fonds voor artiesten: Music Support Gelderland. In het eerste jaar ontvingen we, verdeeld over 6 rondes, ruim 250 aanvragen waarvan er 45 konden worden toegekend door de selectiecommissie. Wij zijn dan ook erg blij om te mogen melden dat de regeling een vervolg krijgt in 2022!

Vanaf 12 januari kunnen Gelderse acts weer een plan indienen om hun muzikale carrière naar een volgend niveau te tillen. De eerste ronde loopt tot en met 15 februari waarna een commissie van onafhankelijke experts uit de muzieksector de inzendingen zal beoordelen. Enkele weken na de deadline krijg je van ons de definitieve uitslag.

De deadlines van alle rondes in 2022 vind je hier.

Over Music Support Gelderland

Deze regeling is bedoeld voor ambitieuze artiesten uit Gelderland, van producer tot metalband en van singer-songwriter tot hiphopcollectief. Per act kan er maximaal €1000 worden aangevraagd voor artistieke of zakelijke ontwikkeling. Een belangrijk criterium is dat je met dit bedrag echt een volgende stap moet kunnen zetten.

Meer info over Music Support Gelderland lees je hier.

Kick off tijdens talkshow #supportyourlocals

Op dinsdag 11 januari vieren we de kick-off van een nieuw jaar Music Support Gelderland tijdens de talkshow #supportyourlocals die om 20:00 live wordt uitgezonden vanuit Luxor Live. Hierin spreken we artiesten over hun toegekende plannen, hoor je tips van de beoordelingscommissie en zie je acts van vorig jaar live in actie.

Vragen?

Het formulier voor nieuwe plannen is geopend vanaf 12 januari 2022. Heb je daarnaast nog vragen? Neem contact met ons op.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland