Kies een regio

21 september 2023

Music Meeting festival zoekt avontuurlijke artiesten uit Gelderland

Voor de 38e editie van hun festival in Nijmegen

Music Meeting zoekt nieuw talent! Maak jij als muzikant werk met een avontuurlijk karakter, dat absoluut een plek op onze planken verdient tijdens de volgende festivaleditie? Meld je dan aan voor deze open call, bedoeld voor alle artiesten die wonen en werken in de regio Gelderland.

Meer zichtbaarheid in de wereldwijde muziekscene, financiƫle steun en diverse doorgroeimogelijkheden: er komt heel wat moois bij kijken bij optreden op Music Meeting 2024. Heb jij hier wel oren naar? Reageer dan op de open call en wie weet schitter jij volgend jaar live op het festival!

Meedoen

Deze oproep is bedoeld voor artiesten binnen:

– global music en daarbuiten
– geĆÆmproviseerde muziek & jazz en daarbuiten
– multidisciplinaire projecten waaronder muziek

Podiumervaring, een achtergrond in muziek of kunstonderwijs zijn geen vereisten. Music Meeting verwelkomt ook autodidacten.

Selectie

De uiteindelijke keuze wordt gemaakt door twee onpartijdige juryleden. Zij letten onder andere op de artistieke potentie, het avontuurlijke karakter en de originaliteit van het werk. Deze oproep staat open van 1 tot en met 30 september 2023 en is uitsluitend bedoeld voor muzikanten die wonen en werken in Gelderland. De jury besluit in oktober. De 38e editie van Music Meeting vindt plaats van 18 tot en met 20 mei 2024 in Nijmegen.

> www.musicmeeting.nl

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland