Kies een regio

29 april 2021

Meld je muziekproductie aan voor de MediaMusic Award 2021

en win voor meer dan 1500 euro aan producergear.

Booster Festival en ArtEZ MediaMusic organiseren ook dit jaar weer de MediaMusic Award. Tot en met 17 mei worden producers en composers uitgedaagd aan de hand van de MM-Award-vocaltrack een productie te maken. De winnaar gaat naar huis met o.a. een Ableton Push 2, Ableton 11 Suite, een Sonarworks SoundID Reference set en een Audiomoverslicentie van 6 maanden.

MediaMusic Award

Ieder jaar organiseert Booster Festival in samenwerking met ArtEZ de MediaMusic Award waarbij gezocht wordt naar de tofste muziekproductie. Iedereen die zijn eigen muziek maakt kan iets insturen, van singer-songwriter tot hardstyleproducer. Dit jaar worden de deelnemers uitgedaagd om aan de hand van een gegeven vocaltrack een song te schrijven. Deze vocal mogen de deelnemers volledig verknippen of aanpassen, zolang deze maar terug te horen is in de track. De vakjury zal beoordelen bij welke productie de vocal het best tot zijn recht komt en kiest een top 10 waarvoor sponsors als Ableton, Sonarworks en Audiomovers een mooi prijzenpakket hebben samengesteld. Check alle prijzen op de website van Booster Festival.

Masterclasses

Om de deelnemers te inspireren, zullen leden van de vakjury masterclasses organiseren waarin zij laten zien wat voor productie zij bij de vocaltrack zouden maken. Neem een kijkje in de studio’s van Koen Kramer, Jean-Paul Grobben en Pyrodox. Check hiervoor het YouTube-kanaal van ArtEZ MediaMusic. De eerste twee video’s staan al online!

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich tot en met 17 mei aanmelden voor de MediaMusic Award via de website van Booster. Hier is ook de vocaltrack te downloaden. Op 4 juni zal bekend worden gemaakt welke producers er met de prijzen vandoor gaan.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland