Kies een regio

10 september 2020

Marise namens Gelderland naar finale Imagine Netherlands

Talent in de race voor internationale wedstrijd

Zondag 13 september staat de Gelderse artiest Marise samen met haar band in de online finale van Imagine Netherlands. Het is voor het eerst dat een Gelderse act meedoet aan deze internationale wedstrijd.

Imagine is een internationale muziekwedstrijd voor jonge artiesten uit alle muziekstromingen. In het weekend van de nationale finale in Maastricht krijgen de geselecteerde acts uitgebreide workshops en coaching. Na het optreden wordt slechts één Nederlandse act geselecteerd om door te stromen naar de internationale finale. Het prijzenpakket bestaat onder andere uit een optreden in Parijs, een opnamesessie bij productiehuis M-PX en een speelplek op de Bruis talentstage. Poppunt Gelderland is dit jaar voor het eerst partner van het Imagine Festival. 

Marise
Marise den Bakker maakt Nederlandstalige electropop, sinds kort samen met haar band. Ze schrijft over onzekerheden, angsten en de drukte in haar hoofd. Onderwerpen waar veel van haar leeftijdsgenoten niet over durven praten, juist daarom vindt Marise het belangrijk erover te zingen. Tijdens haar studie aan de Herman Brood Academie won ze de landelijke finale van Kunstbende in de categorie muziek en speelde o.a. al op Lowlands.

Online finale 
De Nederlandse finale vindt aanstaande zondag plaats in de Muziekgieterij in Maastricht, het evenement is vanaf 17:00 online te volgen via Facebook live.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland