Kies een regio

13 juni 2024

Maak kennis met Sarina van Dijk

Onze nieuwe talentmakelaar hiphop stelt zich voor
Sarina van Dijk

Poppunt Gelderland heeft één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen, van rapper tot metalband en van producer tot singer-songwriter. Wij koppelen deze artiesten aan netwerk, info en speelplekken. Vanaf nu kun je hiervoor ook terecht bij onze nieuwe talentmakelaar hiphop, Sarina van Dijk.

Welkom! Stel jezelf eens voor.
“Whatsup, mijn naam is Sarina van Dijk. Ik ben 23 jaar en woon in Deventer. Ik ben vocalist, rapper en songwriter. Ik heb een grote passie om mensen in hun kracht te zetten en ben heel erg blij dat ik dit vanuit mijn nieuwe rol ga doen!”

Welke ervaring neem je mee naar Gelderland?
“Ik heb internationaal projectmanagement gestudeerd en heb vele projecten in het binnen- en buitenland geleid. Daarnaast heb ik als artiest een jaar lang de minor Beats & Rhymes gevolgd aan ArtEZ Enschede waar ik wekelijks in de studio zat met vocalisten, rappers en producers. Ook heb ik daar samen met Yaomi Aimee een eigen writerscamp opgezet. In Deventer heb ik veel ervaring opgedaan als talentontwikkelaar, waarbij ik jongeren in verschillende projecten activeerde via muziek en de hiphopculture.”

Wat ga je doen bij Poppunt Gelderland?
“Kort gezegd ga ik Gelderse talenten die hiphop, R&B, afro, etc. maken ondersteunen en begeleiden. Ik houd mij vooral bezig met hiphopgerelateerde projecten binnen Poppunt Gelderland zoals talentontwikkelingstraject De Nieuwe Notie en de open mic night en dj-show van GROWE, waarbij we een podium geven aan opkomend talent.”

Waar kun je acts en organisaties zoal bij helpen?
“Bij Poppunt Gelderland hebben we een groot netwerk met verschillende relevante partners en instanties. Ik kan acts daarom goed helpen met subsidieaanvragen, meedenken over volgende stappen, koppelen aan andere muzikanten en makers en doorverwijzen naar andere partners. Daarnaast houd ik de actuele ontwikkelingen in de scene in de gaten en deel mijn kennis via de kanalen van Poppunt Gelderland. Kom dus gerust naar me toe met je vraag, ik help je graag!”

Waar kijk je het meeste naar uit?
“Al het Gelderse talent te ontdekken en verder te helpen bij hun muzikale plannen. Ik word ontzettend blij als ik mensen hun dromen zie najagen en hun potentieel zie vervullen. Het is een eer dat ik mensen daarin mag begeleiden en hun groei van dichtbij mag meemaken. Let’s go!”

Sarina werkt voor Poppunt Gelderland vanuit poppodium Doornroosje en is te bereiken op sarina@poppuntgelderland.nl. Onze vorige collega Riques ter Heerd werkt inmiddels als muzieksamensteller bij radiozender NPO Blend.

Maak hier kennis met Sarina 👇

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland