Kies een regio

30 september 2021

Maak kennis met Romy van Hal

Onze nieuwe redacteur stelt zich voor

Wellicht ken je haar als coördinator van Popronde Arnhem, misschien las je over haar in onze Fast Forward over Gelderse managers of heb je haar al eens in een andere rol in de weer gezien, maar vanaf deze maand is Romy van Hal ook actief als onze nieuwe redacteur!

 

Welkom! Stel jezelf eens voor.

“Hoi! Mijn naam is Romy! Ik ben opgegroeid in een kleine stad in de Achterhoek maar woon nu al ruim 6 jaar in Arnhem. Al vanaf jongs af aan is muziek een groot onderdeel van mijn leven. Dankzij mijn moeder die keihard meezong met Andr√© Hazes op de radio, mijn vader die elke documentaire over Elvis wilde kijken en mijn zus die mij op 9-jarige leeftijd mee nam naar mijn aller eerste grote concert. Terwijl ik daar stond met mijn zus wist ik het zeker, van muziek word ik het gelukkigst en dat gaat nooit veranderen!”

Hoe lang ben je al professioneel bezig met muziek?

“In 2016 ben ik gestart als vrijwilliger bij Luxor Live. Een jaar later in 2017 ben ik begonnen aan de opleiding Music Industry Professional aan de Herman Brood Academie in Utrecht. In 2020 ben ik officieel afgestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik hele mooie kansen gekregen. Ik heb 2 jaar lang HBA on Tour georganiseerd, ik heb deel mogen nemen aan de business game in Mannheim, Duitsland en heb ik mijn afstudeerstage afgerond bij 3S Music Management in Amsterdam.

Sinds januari 2021 heb ik mijn eigen bedrijf genaamd Mama I Made It waar ik mij richt op verschillende facetten van de muziekindustrie. Naast mijn eigen bedrijf en mijn werk voor Poppunt Gelderland werk ik ook voor Popronde Arnhem en AFAS Live als aftershow begeleider.”

Waar ga jij je als redacteur mee bezig houden?

“Als redacteur ga ik mij voornamelijk bezighouden met het maken van content voor op onze website en social media kanalen. Ik ga artikelen schrijven, nieuwe formats uitdenken en veel plannen maken om al het Gelders talent onder de aandacht te brengen. Daar kijk ik heel erg naar uit!”

Hoe kunnen mensen je bereiken?

“Je mag mij altijd benaderen! Stuur mij een e-mail, een DM via mijn social media kanalen of als je me tegen komt spreek mij dan vooral aan. Ik ben altijd in voor een gezellig praatje!”

 

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Op de hoogte blijven?

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland