Kies een regio

15 oktober 2021

Maak kennis met Hugo Vink

Onze kersverse stagiair mediavormgeving

Bij Poppunt Gelderland werken we met een klein team van muziekprofessionals om artiesten uit Gelderland verder te helpen. Onlangs stelden we onze nieuwe redacteur Romy al aan je voor, vandaag is het de beurt aan onze kersverse stagiair: Hugo Vink. Check hier wat hij van plan is!

Welkom! Stel jezelf eens voor.
“Hey! Mijn naam is Hugo ik woon in Altforst, een stil maar rustgevend dorpje in the middle of nowhere. Al van jongs af aan ben ik een groot liefhebber van muziek, van meezingen met De Dijk in mijn vaders auto tot The Clash-platen ontdekken op zolder. Die liefde is sindsdien nooit meer weggegaan.”

Van welke opleiding kom je?
“Ik studeer aan het Rijn IJssel als mediavormgever en ben gespecialiseerd in audiovisueel, fotografie, grafisch en kunst. Ik houd ervan om iets te creëren, of dat nou een poster, video, foto of schilderij is. Ik vind het juist leuk om zo veel mogelijk te proberen.”

Waar ga jij je als stagiair mee bezig houden?
“Als stagiair zijn mijn taken heel gevarieerd, van het ontwerpen van een poster tot het schieten van een interview. Ik ga ook artwork ontwerpen voor de socials van Poppunt en meewerken aan nieuwe videocontent. Deze variatie is perfect voor mij, zo kan ik me in meerdere categorieën ontwikkelen.”

Wat doe je in je vrije tijd?
“Dat verschilt enorm, maar mijn hobby’s zijn onder andere koken, schilderen, korte films en fotografie. Ook verzamel ik vinyl in verschillende genres waaronder blues, jazz, soul, p-funk, rock en black metal. Genoeg keuze voor een goede avond!”

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland