Kies een regio

27 januari 2022

Maak 1 dag gratis gebruik van poppodium Estrado in Harderwijk

Werk op een volwaardig podium aan jouw act

Een popzaal met podium, professionele techniek en crew die de hele dag gratis tot jouw beschikking staan? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch? Maar het is mogelijk! Poppodium Estrado wordt in samenwerking met Stad als Podium op zaterdag 26 en zondag 27 februari beschikbaar gesteld aan bands, muzikanten en initiatiefnemers in de muziek.

Door de huidige coronamaatregelen klinkt er momenteel geen muziek in de Nederlandse podia. Hartstikke zonde natuurlijk. Maar wat kan er nog wél? Na o.a. de Gelderse podia Luxor Live, GIGANT en DRU gooit nu ook Poppodium Estrado in Harderwijk haar deuren open voor makers, organisatoren en acts die aan hun muziek, liveshow, of concept willen werken.

Wat kun je doen?

Werken aan je podiumpresentatie, je lichtshow of visuals? Het maken van video-opnames of een try-out van je baanbrekende clubconcept? Van alles is mogelijk. Dus weet jij wel wat je zou willen doen als jij één dag de sleutel krijgt van de zaal van Poppodium Estrado? Stuur dan je plan vóór 12 februari in via dit formulier. Stad als Podium en Estrado selecteren samen twee projecten. Hierbij wordt gekeken naar de haalbaarheid, relevantie en impact.

Meer informatie

Download hier de technische rider van Estrado. Vragen? Neem contact op met info@stadalspodium.nl of bel naar 0341-416 447.

WIES in Estrado

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland