Kies een regio

4 oktober 2022

Maak 1 dag gratis gebruik van Luxor Live

Laat jouw fantasie de vrije loop en stuur voor 16 november je plan in!

Begin dit jaar kregen meerdere Gelderse artiesten één dag de sleutel van een Gelders poppodium om ook in coronatijd aan hun muziek te kunnen blijven werken. De actie was een groot succes en krijgt daarom nu een vervolg! 

Op 7 oktober duikt rapper Young Teach een dag de grote zaal van GIGANT in naar aanleiding van een recente oproep van het Apeldoornse podium. Ook poppodium Luxor Live in Arnhem geeft in januari 2023 opnieuw drie artiesten de kans om op een volwaardig podium aan hun act te werken.

Dus kom jij uit Gelderland, maak je muziek op welke manier dan ook en kun jij niet wachten om een dag volledig je gang te gaan in dit Arnhemse poppodium? Laat dan van je horen! Alle genres en niveaus zijn welkom.

Wat gaat er gebeuren?

De zaal, professionals en techniek van Luxor Live staan één dag volledig tot je beschikking. Je kunt die dag bijvoorbeeld werken een een podiumrepetitie, je licht- en stageplan, video-opnames of misschien heb je wel een heel ander origineel idee! Niets is te gek of te saai, zolang je maar goed uitlegt waarom dit zinnig is voor jouw act.

Wanneer?

Je hebt de keuze uit meerdere data: maandag 16, dinsdag 17, woensdag 18, maandag 23, dinsdag 24, woensdag 25 of donderdag 26 januari 2023. In het aanmeldformulier kun je aangeven wanneer je kunt. De precieze data wordt vastgelegd op basis van de gekozen plannen en beschikbaarheid van de artiesten.

Wat moet je doen?

Stuur vóór 16 november een kort en haalbaar plan in via dit formulier. Houd daarbij in je achterhoofd dat het plan te realiseren moet zijn binnen één dag. De drie beste of origineelste plannen worden uitgenodigd.

Meer info

🔷 Technische specs grote zaal Luxor Live

Vragen? Neem contact op met ons via info@poppuntgelderland.nl of met Luxor Live via info@luxorlive.nl.

Grote zaal Luxor Live

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland