Kies een regio

2 december 2021

Luxor Live stelt grote zaal gratis beschikbaar voor Gelderse artiesten

Laat je fantasie de vrije loop en stuur voor 10 december jouw idee in!
Luxor Live (grote zaal)

Door de huidige coronamaatregelen klinkt er momenteel geen muziek in de Nederlandse podia. Hartstikke zonde natuurlijk. Maar, daar kunnen wij samen met jouw act iets aan doen! Kom jij uit Gelderland en heb je een hiphopgroep, elektronische act of band? En weet jij wel wat je zou willen doen als jij één dag de sleutel krijgt van de grote zaal van Luxor Live? Stuur dan je plan in!

Wat gaat er gebeuren?

Op 15, 16 en 17 december krijgen drie acts ieder een dag de gelegenheid om gratis aan de slag te gaan in de grote zaal van Luxor Live. De zaal, professionals en techniek staan die dag volledig tot je beschikking zodat jij tóch aan je muziek kunt werken.

Waar kun je aan denken?

Luxor Live wil jou de kans geven om op een volwaardig podium aan jouw act te werken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een podiumrepetitie, werken aan je licht- en stageplan, video-opnames of misschien heb je wel een heel ander origineel idee! Niets is te gek of te saai, zolang je maar goed uitlegt waarom dit zinnig is voor jouw act.

Wat moet je doen?

Reageer snel! Want voor je het weet mogen de podia weer open. Stuur vóór 10 december een kort en haalbaar plan in via dit formulier. Houd daarbij in je achterhoofd dat het plan te realiseren moet zijn binnen één dag en er die dag geen publiek aanwezig mag zijn. De drie beste of origineelste plannen worden uitgenodigd: 1 band, 1 hiphopgroep en 1 elektronische act.

Meer info

Hieronder vind je de technische set-up:

🔷 Technische specs grote zaal Luxor Live 

Vragen? Neem contact op met ons via info@poppuntgelderland.nl of met Luxor Live via info@luxorlive.nl.

Andere podia

We hopen dat de poppodia zo snel mogelijk weer open mogen, maar als dat niet het geval is dan volgen er wellicht meer Gelderse podia die hun zaal beschikbaar stellen. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste updates. Heb je zelf ook een locatie ter beschikking voor muzikaal talent? Laat het ons weten!

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland