Kies een regio

27 oktober 2021

Kunstbendetalent Audomara presenteert eerste single en videoclip

Als onderdeel van The Single Adventures
Audomara

Vandaag verschijnt de single Grey Area van het Nijmeegse talent Audomara. Deze 18-jarige zangeres én producer werd tijdens haar optreden bij Kunstbende Gelderland gescout door Music Meeting en Poppunt Gelderland en uitgedaagd om mee te doen aan het project The Single Adventures. Check hier het resultaat! 

Audomara is de artiestennaam van Janne Paardenkooper. Ze speelt al sinds vierjarige leeftijd viool en studeert tegenwoordig aan het conservatorium in Arnhem. Grey Area is het eerste nummer dat ze geheel zelf componeerde en produceerde, ingegeven door de coronapandemie. Janne: “Het is een heel introspectief nummer. Het gaat over het gevoel dat je afgesloten bent van de wereld en jezelf opsluit als het allemaal teveel wordt.”

Grey Area

Voor The Single Adventures kreeg zij de kans de track op te nemen en te voorzien van een professionele videoclip:


Videoclip

De videoclip bij Grey Area is gemaakt in samenwerking met videomaker Maïra Rachmadiev van Beeldbrengers, die ook meedacht over het concept. De onderwateropnames verbeelden het gevoel van wegzinken en meegevoerd worden door stromingen terwijl je afgesloten bent van de rest. De single is vanaf woensdag 27 oktober op alle streaming kanalen te beluisteren, de videoclip is te zien op het YouTube kanaal van Music Meeting.

The Single Adventures

Dit project is een initiatief van Music Meeting Festival, Cultuur Oost en Poppunt Gelderland en maakt deel uit van het project Gelderland Talent Stage. Het doel van Gelderland Talent Stage is om talentontwikkeling te stimuleren door opkomende artiesten een podium te geven. Zowel Music Meeting als Gelderland Talent Stage worden financieel ondersteund door Provincie Gelderland.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland