Kies een regio

31 maart 2022

Kom langs bij De Nieuwe Notie-special van #supportyourlocals

Maak kennis met de nieuwste generatie rappers, beatmakers en vocalisten

In onze talkshow #supportyourlocals geven we iedere maand een online podium aan de Gelderse muziekscene. Op dinsdag 5 april gaan we live vanuit poppodium Luxor Live en staat de uitzending volledig in het teken van talententraject De Nieuwe Notie. En het leukste is: je kunt er LIVE bij zijn!

De Nieuwe Notie is een nieuw talententraject voor rappers, vocalisten, producers en beatmakers uit Gelderland en Overijssel. Een jaar lang krijgen zij workshops, coaching, speelplekken en een writerscamp om next level te gaan met hun muziek. Tot eind februari kon je je aanmelden voor De Nieuwe Notie. Inmiddels hebben muziekprofessionals alle aanmeldingen beluisterd en 6 talenten geselecteerd. Wie dan zijn, hoor je tijdens de show!

Op het programma

De uitzending wordt gehost door onze talentmakelaar Riques a.k.a. DJ Prime samen met DJ SMP achter de knoppen. Zij maken bekend welke 6 talenten uit Oost-Nederland een jaar lang begeleid worden door professionele coaches, gaan in gesprek met de acts en natuurlijk wordt er ook live opgetreden. Daarnaast schuift projectmedewerker en artiestenmanager Kasper Roobaard aan om meer te vertellen over De Nieuwe Notie en de hiphopscene in Gelderland.

Kom langs!

Ben jij benieuwd naar de nieuwste generatie hiphoptalent uit het Oosten? Tune dan in bij de livestream of beter nog: kom langs! De talkshow vindt plaats op dinsdag 5 april in de grote zaal van Luxor Live in Arnhem en is gratis bij te wonen.

#supportyourlocals

#supportyourlocals: De Nieuwe Notie-special
dinsdag 5 april
19:30 zaal open @ Luxor Live, Arnhem
20:00 livestream @ www.arnhemlive.nl

Riques ter Heerd

 

De Nieuwe Notie is een initiatief van Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, De Nieuwe Oost pop, Cultuur Oost en Productiehuis Hedon. 

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland