Kies een regio

3 februari 2022

Kom langs bij de hiphopspecial van #supportyourlocals

Dinsdag 8 februari live in Luxor Live

In onze talkshow #supportyourlocals geven we iedere maand een online podium aan de Gelderse muziekscene. Op dinsdag 8 februari gaan we live vanuit poppodium Luxor Live en staat de uitzending volledig in het teken van hiphop in Gelderland. En het leukste is: je kunt er LIVE bij zijn!

Deze uitzending wordt gehost door onze talentmakelaar Riques a.k.a. DJ Prime samen met DJ SMP achter de knoppen. In de show checken ze de nieuwste hiphop uit Gelderland, vertellen ze meer over talententraject De Nieuwe Notie waar jij je voor aan kunt melden, ontvangen ze gasten uit de muziekindustrie en er zijn natuurlijk live optredens!

Live

 

Amaro Borges a.k.a. Amaron is een hiphop/spokenword artiest met roots in zowel Rotterdam als de Achterhoek. Onlangs bracht hij zijn debuut-ep VII uit en naast zijn eigen muziek is hij ook actief als jongerencoach.

Joella T is een 22-jarige artiest uit Nijmegen die onlangs serieuze stappen zette. Hij tekende bij het 365 Grind label en wil Nijmegen graag op de kaart wil zetten met zijn muziek. Beide spelen ze live in de show!

Interviews

 

In de uitzending spreken we ook met producer Marvin Bergh uit Ede. Met BERGH maakt hij veelzijdige en herkenbare beats, waarin altijd een bijzonder element uit zijn gitaarspel te horen is. Marvin vertelt onder andere over zijn ervaringen bij talententraject De Nieuwe Notie en zijn nieuwe werk.

Ook praten we met zangeres en initatiefnemer Joyce van Stijvenberg uit Velp. Zij heeft twee missies: erkenning krijgen voor haar muziek én de vrouwelijke kracht in de muziekwereld stimuleren. Dat doet ze door writerscamps, cyphers en andere activiteiten te organiseren vanuit NLVibes en The Heartist.

Bestel jouw gratis ticket

De talkshow vindt plaats op dinsdag 8 februari vanaf 19:30 in de grote zaal van Luxor Live in Arnhem en wordt vanuit daar live uitgezonden, bij de opnames mag beperkt publiek aanwezig zijn. Toegang is helemaal gratis, je kunt een duo-ticket (2 personen) bestellen via deze link. We houden ons aan alle geldende coronaregels waaronder de 1,5 meter, zitplaatsen en het coronatoegangsbewijs.

#supportyourlocals

#supportyourlocals: hiphopspecial
dinsdag 8 februari
20:00 op www.arnhemlive.nl

RIQUES TER HEERD

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland