Kies een regio

29 juni 2023

JORAN te gast bij GROWE DJ SHOW

Aanstaande vrijdag op Open Source Radio

Iedere maand presenteert de GROWE DJ SHOW een dj set van een opkomend Gelders dj talent bij Open Source Radio. Tijdens de editie van vrijdag 30 juni is de uit Ulft afkomstige JORAN te gast met een hiphop en R&B set van maar liefst 2 uur.

Joran Lanke (JORAN) maakt al zo’n 6 jaar beats en heeft een jaar geleden het draaien opgepakt. Hij heeft al best wat vette producties op zijn naam staan waaronder Günesim van Erdem met meer dan 2 miljoen plays.  

Nadat hij vorige maand via Sonar draaide op ENCORE in de Melkweg in Amsterdam, verwelkomt GROWE hem nu in Nijmegen. Tijdens de GROWE DJ SHOW zien we JORAN aan het werk als dj. Hij zal de luisteraar verwennen met een een set van maar liefst 2 uur waarin hij zijn favoriete Hiphop en R&B tracks gaat draaien. 

Tune in

De GROWE DJ SHOW met JORAN is vrijdag 30 juni vanaf 16:00 uur te beluisteren en te bekijken via de website van Open Source Radio

Zelf draaien?

Wil je ook een keer kans maken om een set te mogen draaien tijdens de GROWE DJ SHOW hou dan www.checksonar.nl in de gaten of stuur dan een mailtje met je info naar info@poppuntgelderland.nl

 

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland