Kies een regio

5 juni 2019

Jong talent gaat het muzikale avontuur aan op Music Meeting

Drie artiesten presenteren met steun van het Gelderse popveld hun allereerste single
Faffi (foto: Jetske Adams)

International Music Meeting Festival slaat de handen ineen met Kunstbende, CultuurOost en Poppunt Gelderland voor The Single Adventures. Daarbij krijgen drie avontuurlijke Kunstbende-talenten de kans een professionele single op te nemen, die vrijdag 7 juni officieel wordt uitgebracht op alle streamingkanalen en zondag 9 juni live wordt gepresenteerd op Music Meeting.

Fenna, Timo en faffi zijn gescout door Music Meeting en namen in één dag hun eigen track op in TwinSound Studio. Ook kregen de artiesten een fotoshoot door fotograaf Jetske Adams. De online release van de drie singles is op vrijdag 7 juni, gevolgd door een live presentatie op zondag 9 juni om 14:30 tijdens Music Meeting Festival 2019. Die middag spelen de drie artiesten hun kersverse  track op het Gelderland Talent Stage: Forssa.

Muzikaal avontuur

De drie artiesten Fenna, Timo en faffi over hun muzikale avontuur:

Gelderse samenwerking

The Single Adventures is het resultaat van een samenwerking tussen verschillende partijen uit het Gelderse popveld. Poppunt Gelderland verzorgt de distributie en ondersteunt de artiesten met aandacht in de media. CultuurOost en Music Meeting ontwikkelden het plan. Het project is mogelijk gemaakt door een partnership tussen Music Meeting en de Provincie Gelderland.

Meer informatie is te vinden op de website van Music Meeting.

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland