Kies een regio

11 februari 2023

Jamsessies in oude gevangenis van Doetinchem

Een nieuwe jamsessie op een bijzondere locatie

Lunchroom Buuls organiseert vanaf maart iedere 2e zondag van de maand een jamsessie in Doetinchem, waarvan de 1e editie plaats zal vinden op zondag 12 maart. Samen muziek maken is een groot goed, en het is ook nog eens stimulerend voor je ontwikkeling als muzikant.

Deelnemers kunnen in de oude gevangenis van Doetinchem samen met bekenden en onbekenden vrij improviseren met hun instrumenten én stem. Muzikanten van alle leeftijden én muziekliefhebbers zijn van harte welkom. Bij de gratis jamsessies ontmoet je gelijkgestemden en ervaar je hoe het is om te improviseren. Ook als je onervaren bent kun je mee doen. Meespelen met mensen van verschillende niveaus is uitdagend, zorgt ervoor dat je uit je comfort zone komt, en je kan veel leren van een ander. Komen luisteren als toeschouwer kan natuurlijk ook. De bar is geopend.

Ook kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want iedere 2e zondag van de maand zijn er in de oude gevangenis ook open ateliers waarbij een opstelling te zien is van divers werk van verschillende beeldend kunstenaars. Meerdere kunstenaars zijn aanwezig. Maak een praatje en werp een blik achter de schermen.

De jamsessies vinden iedere 2e zondag van de maand plaats tussen 13:00 en 17:00 bij Lunchroom Buuls aan de Klootsemastraat 1, te Doetinchem. Deelname is gratis. Er is een backline en drumstel aanwezig. Een eigen instrument meenemen is zeer welkom.

Voor meer info, neem dan contact op met R. Haverkate via info@buuls.nl

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland