Kies een regio

3 november 2023

Inschrijvingen voor Popsport 2024 zijn geopend

Voor ambitieuze acts tot en met 21 jaar
Shemoj (foto: Vera Hennings)

Popsport is hét ontwikkelprogramma voor jonge muzikanten die meer willen met hun eigen muziek. Gemotiveerde bands, producers, singer-songwriters, rappers en andere muzikale acts (tussen 14 en 21 jaar) kunnen zich nu aanmelden voor Popsport 2024.

Zo werkt het

Je start het programma begin 2024 in jouw eigen provincie. Bij Popsport Gelderland krijg je artistieke en zakelijke workshops, persoonlijke coaching, workshopdagen, ontmoetingen, optredens, een fotoshoot en een opname in een professionele studio. Je krijgt coaching van professionals uit de muziekindustrie en ontmoet andere gemotiveerde muzikanten uit Gelderland.

Dit ga je doen

Het traject start met een kick-off waar je de andere deelnemers en organisatie ontmoet. Iedereen doet een kort optreden en je kunt kennismaken met verschillende coaches en muziekprofessionals. Daarna ga je een paar maanden intensief in de slag met jouw muziek met een-op-een coaches, een workshop tracks schrijven, je maakt kennis met de achterkant van de muziekindustrie, je krijgt de kans om een professionele studio-opname te maken en jouw nieuwe skills te showen bij de afsluitende showcase.

Popsport Network

Iedere deelnemer aan Popsport wordt lid van het landelijke Popsport Network waar je gratis en onbeperkt kunt blijven deelnemen aan workshops, masterclasses, speelplekken en nog veel meer. Zo kun je ook na het traject je netwerk uitbreiden met andere gedreven muzikanten, professionals en relevante partijen in de muziekindustrie.

Popsport NL

Het Gelderse traject van Popsport duurt ongeveer tot de zomer. Daarna krijgen enkele acts de kans om door te stromen naar het landelijke programma, zij worden gekozen op basis van motivatie en potentie. Hier kun je nog meer de diepte in met personal coaching, keuzeworkshops en een live audio recording met videoclip in de studio van De Staat. 

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf nu! Deelname kost € 200,- per act (2 of meer personen) of € 100,- voor solo-artiesten. Bekijk het hele programma en het formulier om je aan te melden op www.popsport.nlPopsport Gelderland wordt mede mogelijk gemaakt door Poppunt Gelderland.

Bekijk hier de ervaringen van oud-deelnemer Zephyr Nightingale:

← Naar overzicht

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland